دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

صدا و سیما از استعدادهای طلاب استفاده کند.

No image
صدا و سیما از استعدادهای طلاب استفاده کند. آیت‌الله نوری همدانی:
صدا و سیما از استعدادهای طلاب استفاده کند.
حضرت آیت‌الله نوری همدانی، در دیدار معاون ارتباطات صدا و سیما در مجلس شورای اسلامی، گفت: صدا و سیما برای ساختن برنامه‌های محرم و رمضان با حوزه‌های علمیه مشورت کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، 25 اردیبهشت‌ماه در دیدار حجت الاسلام موسوی مقدم، معاون ارتباطات سازمان صدا و سیما در مجلس شورای اسلامی و هیأت همراه، گفت: در زندگی انسان‌ها مؤثرترین بُعد، بُعد فرهنگی است، از این جهت کار شما، بسیار اثرگذار و نقش‌آفرین است.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: تلفیق هنر و مواضع دیگر با دین اسلام کار آسانی نیست.
حضرت آیت الله نوری همدانی ضمن اشاره بر لزوم حفظ آرمان های انقلاب، تصریح کرد: اصل در صدا و سیما، متدینین هستند و بقاء و نگهداری انقلاب متعلق به آنان است؛ هر چند عده‌ای غرب‌زده و بی‌موالات از این ویژگی ناراضی باشند.
این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم، تأکید کرد: برنامه‌های ماه‌های محرم و رمضان بسیار مهم است؛ زیرا مردم در این ایام به تلویزیون روی می‌آورند و شما برای برنامه‌سازی در این مناسبت ها با ما ارتباط برقرار کنید.
این مرجع تقلید تصریح کرد: صدا و سیما می تواند برای برنامه‌سازی ایام محرم و رمضان با ما مشورت کند و بعد برنامه بسازند، نه این که اول برنامه بسازد و بعد از ما نظر بخواهد؛ مثلاً در ساختن فیلم امام رضا(ع) اگر با حوزه علمیه قم مشورت می کردند، قطعاً این فیلم کامل‌تر می‌شد.
سپس وی در مورد اثر گذاری بهتر فیلم امام رضا(ع)، گفت: از قسمت‌های مهم این فیلم، مناظرات امام با مسیحیان، یهودیان و مادیگراها است که اگر به صورت درست و کامل‌تر پخش می‌شد، اثر مطلوب‌تری در این فرقه‌ها می‌گذاشت.
وی با اشاره به خطرناک بودن فرقه صوفیه، گفت: در ایام رمضان، گاهی اوقات به جای تفسیر دعای سحر و دیگر ادعیه ماه مبارک از افرادی، مانند بایزید بسطامی و کرخی تعریف و تمجید می‌شود؛ در حالی که این افراد از فرقه صوفیه هستند.
این استاد عالی خارج فقه حوزه علمیه با اشاره به وجود ذوق‌های مختلفی که در میان طلاب وجود دارد، گفت: صدا و سیما باید از ذوق‌ و استعداد طلاب استفاده کند.
حضرت آیت‌الله حسین نوری همدانی در پایان افزود: فیلم‌هایی چون اصحاب کهف، بسیار خوب هستند و صدا و سیما باید بر اساس قرآن و روایات معصومین(ع)، چنین فیلم هایی را بسازد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (فلسفه احکام)

مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (فلسفه احکام)

گروهى، سؤالهایى درباره فلسفه احکام مى‌کنند؛ به عنوان مثال، مى‌پرسند: چرا باید نماز بخوانیم؟ چرا باید براى نماز وضو بگیریم؟ فلسفه این که در نماز پیشانى خود را بر روى خاک مى‌گذاریم چیست؟ چرا در اسلام استعمال ظروف طلا و نقره حرام است؟ چرا دفن میت لازم است؟ چرا خوردن گوشت مردار جایز نیست؟ و چرا....
مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (دانستنیهایی از بحثهای فقهی)

مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (دانستنیهایی از بحثهای فقهی)

احکام فقهى به دو بخش کلى تقسیم مى‌شود:1. احکام ثابت 2. احکام متغیر
مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (شرایط احکام)

مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (شرایط احکام)

احکام شرایطى دارد که خود به سه قسمت تقسیم مى‌شود:
مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (اجتهاد و شئون فقیه)

مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (اجتهاد و شئون فقیه)

اجتهاد از نظر لغت‌به معناى رنج‌بردن و کوشیدن تا سر حد توانایى است و در اصطلاح فقه اسلامى به کار بردن همت و کوشش درراه پى بردن به احکام و قوانین شرعى از منابع و ادله استنباط و در مقابل آن، تقلید عبارت است از پیروى از راى دیگرى بدون تحقیق شخصى.
مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (تاریخچه فقه و اجتهاد)

مجموعه درسهایی از احکام اسلامی (تاریخچه فقه و اجتهاد)

همان طور که در جاى خود ثابت‌شده، هدف از آفرینش انسان، تکامل فردى و اجتماعى در امور مادى، معنوى و اخلاقى است و او براى رسیدن به کمال، احتیاج مبرم به قوانینى دارد که تمام جنبه‌هاى فوق را دارا باشد; از این رو خداوند براى هر امتى شریعت و قوانینى مقرر فرموده:

پر بازدیدترین ها

آشنایی با احکام اعتکاف (نیت اعتکاف)

آشنایی با احکام اعتکاف (نیت اعتکاف)

8- اعتکاف، همانند سایر عبادات ، باید با نیت و قصد قربت باشد و هرگونه ریا و خودنمایى و قصد غیرالهى آن را باطل مى‌کند.
آشنایی با احکام اعتکاف (روزه و مدت اعتکاف)

آشنایی با احکام اعتکاف (روزه و مدت اعتکاف)

انسان، در ایام اعتکاف باید روزه بگیرد، بنابراین، کسى که نمى‌تواند روزه بگیرد، مانند، مسافر، مریض و زن حایض یا نفساء و کسى که عمداً روزه نگیرد، اعتکافش صحیح نیست.
آشنایی با احکام اعتکاف (مکان اعتکاف)

آشنایی با احکام اعتکاف (مکان اعتکاف)

اعتکاف تنها در مسجد صحیح است ، بنابراین اگر کسى در خانه خود یا در تکیه، یا حسینیه یا در حرم معتکف شود صحیح نیست و ازمساجد نیز تنها در این مساجد، اعتکاف صحیح است .
آشنایی با احکام اعتکاف (محرمات اعتکاف)

آشنایی با احکام اعتکاف (محرمات اعتکاف)

آنچه بر معتکف حرام است به طور اجمال بدین شرح است:
* استفاده از عطریات و گیاهان خوشبو
* خرید و فروش‌
* مجادله
* استفاده شهوانى از جنس مخالف‌
* استمناء ( استمناء یعنى انسان با خود کارى کند که از او منى بیرون آید.)
آشنایی با احکام اعتکاف (قطع اعتکاف‌)

آشنایی با احکام اعتکاف (قطع اعتکاف‌)

براى شناخت حکم قطع اعتکاف باید اقسام آن را شناخت.
Powered by TayaCMS