دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اعتقاد به خالق و مخلوق

کسی که به خالق و مخلوق متیقن و معتقد باشد، و با انبیا و اوصیا – صلوات اللّه علیهم – جمیعا مرتبط و معتقد باشد، و توسل اعتقادی و عملی به آنها داشته باشد،
اعتقاد به خالق و مخلوق
اعتقاد به خالق و مخلوق

کسی که به خالق و مخلوق متیقن و معتقد باشد، و با انبیا و اوصیا – صلوات اللّه علیهم – جمیعا مرتبط و معتقد باشد، و توسل اعتقادی و عملی به آنها داشته باشد، ومطابق دستور آنها حرکت و سکون نماید، و در عبادات، قلب را از غیر خدا خالی نماید، و فارغ‌القلب نماز را که همه چیز تابع آن است انجام دهد، و با مشکوکها تابع امام عصر –عجل اللّه له الفرج – باشد، یعنی هر که را امام مخالف خود می‌داند با او مخالف باشد، و هر که را موافق می‌داند با او موافق،[و] لعن نماید ملعون او را، و ترحم نماید بر مرحوم او ولو علی سبیل الاجمالی، هیچ کمالی را فاقد نخواهد بود و هیچ ورز و بالی را واجد نخواهد بود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

معمولا هر پدیده سنّتی وقتی با یک جریان جدید مواجه شود، اگر باهم هم‌خوانی نداشته باشند، هیچ‌یک، دیگری را نمی‌پذیرند و هر دو نافی هم می‌شوند. در بررسی تاریخ کلیسا، اعم از کاتولیک و پروتستان، نیز دقیقا به‌همین تقابل می‌رسیم؛ تقابل دیدگاه‌های سنّتی و مدرن.
No image

ماروزیا MAROZIA

ششصد و شصت و شش

ششصد و شصت و شش

No image

همیستکان hamestakan

پر بازدیدترین ها

ششصد و شصت و شش

ششصد و شصت و شش

No image

شام آخر Last supper

No image

جهی Jahi

Powered by TayaCMS