دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مبارزه با فرقه های انحرافی توسط ملا فتح الله اصفهانی

No image
مبارزه با فرقه های انحرافی توسط ملا فتح الله اصفهانی

شبیخون

شیخ الشریعه در پى مبارزه با تهاجم فرهنگى دشمن کتابخانه مهمى ایجاد کرد که دانش پژوهان از آن استفاده مى کردند و از دیگر اقدامات ایشان صدور اعلامیه هاى فراوان بود که پرده از چهره استعمار مى زدود در قسمتهائى از یکى از این اعلامیه ها آمده است.

«خدمت علماى بزرگ ... و عموم مردم روستاها و شهرها و کوچ نشینان ...

بر آقایان و هوشیاران ... پوشیده نیست که بیگانگان از سده هاى پیشین و مدتها قبل کوشیده اند دارایى مسلمانان را بدزدند و شهر و کشورشان را تصاحب کنند ... قرآن سراسر حکمت را از میان آنان بردارند و آنچه از وسایل مادى و معنوى نزد آنان است نابود سازند، بیگانگان همواره براى دستیابى به این هدفها نقشه هایى ترتیب داده اند، آنگاه آیت الله شریعت چندین نمونه از نقشه ها و هدفهاى دشمن را در 10 مورد بازگو کرده، در پایان دردمندانه از مسلمانان و ایرانیان مى خواهد که در صف واحد در برابر دشمن متجاوز بایستند.([4])

دزدان فرهنگ

در زمانى که عراق تحت سلطه انگلستان بود حکومت استعمارگر به مزدوران خود دستور داده بود هر جا کتاب نفیس و قدیمى یافتند آن را تصاحب کرده، به کتابخانه لندن بفرستند!

در این میان روحانیون آگاهى که نمى خواستند فرهنگ اسلامى به دست کفار غارت شود در مقابل آنان مى ایستادند و استعمارگران با به زندان افکندن ایشان سعى مى کردند به اهداف شوم خود جامه عمل بپوشانند. ولى شیخ شریعت به کمک طلاب آمده، آنها را از بند نجات مى داد. براى نمونه مى توان به زندان افتادن آیت الله مرعشى نجفى براى خریدن یک کتاب و سپس آزادى او به همت شیخ الشریعه اشاره کرد.

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ابعاد وجودی انسان

در این بخش به موضوع "ابعاد وجودی انسان" اشاره شده است.
No image

اراده انسان در انتخاب بهشت و جهنم

در این بخش موضوع "اراده انسان در انتخاب بهشت و جهنم" بیان شده است.
No image

اطاعت، طریق بندگی

در این بخش به موضوع " اطاعت، طریق بندگی" پرداخته شده است.
No image

انسان؛ موجود مادی ومعنوی

در این بخش به موضوع "انسان؛ موجود مادی ومعنوی" پرداخته شده است.
No image

حالات مختلف قلب انسان

در این بخش به موضوع "حالات مختلف قلب انسان" اشاره شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

درک یقین، راه رسیدن انسان به ملکوت

در این بخش موضوع " درک یقین، راه رسیدن انسان به ملکوت" مطرح شده است.
No image

حیات معنوی انسان(13)

در این بخش به "حیات معنوی انسان(13)" اشاره شده است.
No image

روش های تربیتی انسان در غرب

در این بخش "روش های تربیتی انسان در غرب" بیان شده است.
No image

نفخات الهی و آثار آن ها

در این بخش به "نفخات الهی و آثار آن ها" اشاره شده است.
No image

شاکله انسان

در این بخش به موضوع "شاکله انسان" پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS