دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری دهمین جشنواره شیخ طوسی در قم

No image
برگزاری دهمین جشنواره شیخ طوسی در قم رئیس مرکز جهانی علوم اسلامی‌ از برگزاری دهمین جشنواره شیخ طوسی در قم خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام علیرضا اعرافی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: این جشنواره 29 آذرماه در مدرسه امام خمینی(ره) قم برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 389 اثر از جمله مقاله، کتاب، تألیف در حوزه ادیان به 19 زبان از 30 ملیت به دبیرخانه ارسال شده است که از 41 اثر تقدیر خواهد شد.
رئیس مرکز جهانی علوم اسلامی‌همچنین از برگزاری هزارمین پایان نامه در مدرسه حجتیه خبر داد و گفت: مرکز جهانی علوم اسلامی‌در پنج سال اخیر طی برنامه‌ریزی‌های مختلف، نهضتی در تدوین پایان‌نامه‌ها به‌وجود آورده است و سعی شده است که پایان نامه‌ها مطابق با نیازهای دنیا طراحی و تهیه شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.

پر بازدیدترین ها

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
No image

حضرت زینب(س)

No image

کودتای 28 مرداد

Powered by TayaCMS