دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رتبه بندی تبلیغی روحانیون مستقر سراسر کشور

No image
رتبه بندی تبلیغی روحانیون مستقر سراسر کشور رتبه بندی تبلیغی روحانیون مستقر سراسر کشور / هفتصد درصد رشد در آموزش غیر حضوری روحانیون مستقر
________________________________________
رسا، سرویس شهرستان‌ها ـ مدیر کل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی کشور در دومین گردهمایی روحانیون مستقر شش منطقه کشور در ساری گفت: حضور روحانیون مستقر در آموزش های غیر حضوری هفت برابر می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام غلامحسن رقیمی، مدیر کل امور مبلغین سازمان تبلیغات اسلامی کشور، در دومین گردهمایی دو روزه منطقه‌ای و آموزشی توجیهی روحانیان مستقر سراسر کشور، که 27 آبان‌ماه، در مجتمع فرهنگی ـ تفریحی نیروی انتظامی ساری برگزار شد، افزایش سطح عملی و آموزشی روحانیان مستقر را از مهم‌ترین برنامه‌های این سازمان عنوان کرد و افزود: برگزاری برنامه‌های آموزشی برای ارتقای سطح علمی روحانیان مستقر در دستور کار این سازمان قرار دارد.
وی با بیان این‌که این گردهمایی در پنج منطقه کشور برگزار می‌شود و حدود سیصد روحانی مستقر درکارگاه‌های تخصصی در ساری شرکت خواهند کرد، از هفت برابر شدن حضور روحانیان مستقر در آموزش غیر حضوری خبر داد.
مدیر کل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی کشور فعالیت‌های تبلیغی، مسائل سیاسی و ویژه روز، ارتقای سطح علمی روحانیان مستقر و تحلیل‌های فرهنگی را از مهم‌ترین مباحثی عنوان کرد که در این گردهمایی دو روزه مطرح خواهد شد.
حجت الاسلام رقیمی در ادامه با اشاره به وجود برخی فرقه‌های انحرافی درکشور و تلاش دشمنان برای تقویت آن‌ها خاطرنشان کرد: افزایش سطح مطالعاتی و پژوهشی روحانیان مستقر می‌تواند در نابودی این فرقه‌های انحرافی مؤثر باشد.
وی با بیان این‌که از سال گذشته تاکنون طرح توسعه‌ای را برای روحانیان مستقر در دستور کار داریم، گفت: در این طرح روحانیان مستقری که از تجربیات علمی بیشتری برخوردار باشند، از لحاظ تبلیغی رتبه بندی خواهند شد.
مدیر کل امور مبلغین و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی کشور افزود: در طرح رتبه بندی تبلیغی، خدمات بیشتری به روحانیان مستقر تعلق خواهد گرفت.
حجت الاسلام رقیمی از اجرای طرح آموزش شش مرحله‌ای برای مبلغان در استان‌ها در راستای طرح توسعه‌ای خبر داد و گفت: در این گردهمایی دو روزه یکی از مراحل آزمون برای رتبه بندی تبلیغی روحانیان مستقر برگزار خواهد شد.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان مازندران نیز در این گردهمایی با اشاره به استقبال کم نظیر مردم از روحانیان مستقر در استان مازندران گفت: استقبال مردم در ماه مبارک رمضان از این روحانیان در استان بیست درصد افزایش داشته است.
حجت الاسلام ناصر شکریان با بیان این‌که افزایش استقبال مردم از روحانیان وظیفه آن‌ها را در برابر مردم سنگین‌تر خواهد کرد، افزود: دفاع از اسلام، قرآن و تشیع در هر مکان و زمانی به روحانیان سپرده شده است.
وی با تأکید بر افزایش سطح مطالعه و پژوهش در میان روحانیان خاطرنشان کرد: روحانیان مستقر باید انجام برنامه‌های تحقیقی و پژوهشی را در دستور کار خود قرار دهند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.

پر بازدیدترین ها

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
No image

حضرت زینب(س)

No image

کودتای 28 مرداد

Powered by TayaCMS