دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نماز شبی با این شرایط و درجات !!!

No image
نماز شبی با این شرایط و درجات !!!

    ثواب نماز شب

    الأمالي للصدوق‏ عن ابن عبّاس: عنه صلى الله عليه و آله:مَن رُزِقَ صلاةَ اللَّيلِ مِن عَبدٍ أو أمَةٍ قامَ للَّهِ عَزَّوجلَّ مُخلِصاً، فَتَوَضَّأ وُضوءاً سابِغاً، وصَلّى‏ للَّهِ عَزَّوجلَّ بِنِيَّةٍ صادِقَةٍ، وقَلبٍ سَليمٍ وبَدَنٍ خاشِعٍ، وعَينٍ دامِعَةٍ، جَعَلَ اللَّهُ تَباركَ وتعالى‏ خَلفَهُ تِسعَةَ صُفوفٍ مِن الملائكةِ، في كُلِّ صَفٍّ ما لا يُحصي عَدَدَهُم إلّا اللَّهُ تباركَ وتعالى‏، أحَدُ طَرَفَي كُلِّ صَفٍّ بالمَشرِقِ، والآخَرُ بِالمَغرِبِ، قالَ: فإذا فَرَغَ كُتِبَ لَهُ بِعَدَدِهِم دَرَجاتٌ. [1]

    الأمالي للصدوق‏- به نقل از ابن عباس- پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: هر بنده‏اى، مرد يا زن، كه نماز شب روزيش شود و از روى اخلاص براى خداوند عزّوجلّ برخيزد و وضوى كامل بگيرد و با نيّت درست و قلب پاك و پيكرى خاشع و ديده‏اى گريان براى خداوند عزّوجلّ نماز گزارد، خداوند تبارك و تعالى نُه صف از فرشتگان را پشت سر او قرار دهد، كه شمار فرشتگان هر صف را جز خداوند تبارك و تعالى نداند. يك طرف هر صف در مشرق باشد و طرف ديگرش در مغرب. حضرت فرمود: چون از نماز فارغ گردد به تعداد آن فرشتگان برايش درجه و مقام نوشته شود.

منابع:

  1. الأمالي للصدوق: 125/ 114.

منبع:پژوهه تبلیغ

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

قيام در برابر ظلم شاه و تحجر حوزه

بررسي تقابل گفتمان امام(ره) با دو جريان «حكومت پهلوي» و «ركود در نظام حوزوي...
سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

سالمرگ بيروني، دانشمند بزرگ ايراني

ابوريحان محمد بيروني دانشمند بزرگ ايراني 13 دسامبر سال 1048 ميلادي (22 آذر) در شهر غزنه (افغانستان امروز) وفات يافت.
صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

صلح های تحمیلی برای حذف تدریجی هویت فلسطینی

تلاش فراوان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در طول بیش از‌یک قرن برای محو‌یک هویت مسلّم و قطعی تاریخی به نام هویت مردم مسلمان فلسطین و قدس به عنوان قبله اوّل مسلمین صورت گرفت و در کنار سه فعالیت اول، تلاش‌های خستگی ناپذیر دیپلماسی نیز برای مشروعیت بخشی حکومت جعلی اسرائیل انجام گرفت.
سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

سالروز اعلام انقلاب فرهنگی

نقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در سحرگاه 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، ولی علیرغم پیروزی انقلاب ولی هنوز هم آثار حاکمیت فرهنگی رژیم سابق در نهادهای حکومتی به چشم می‌خورد و گاهی هم باعث کارشکنی‌هایی می‌‌گردید.
اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی شیرازی

شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی بی تردید بزرگترین شاعری است که بعد از فردوسی آسمان ادب فارسی را با نور خیره کننده اش روشن ساخت و آن روشنی با چنان تلألویی همراه بود که هنوز پس از گذشت هفت قرن تمام از تاثیر آن کاسته نشده است و این اثر تا پارسی برجاست همچنان برقرار خواهد ماند.

پر بازدیدترین ها

No image

امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
No image

کودتای 28 مرداد

No image

شهید آیت الله مدنی

Powered by TayaCMS