دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی نوری همدانی؛ اسلام با علم سطحی موافق نیست.

No image
آیت الله العظمی نوری همدانی؛ اسلام با علم سطحی موافق نیست.
آیت‌الله العظمی نوری‌ همدانی گفت: بیان و قلم دو ابزار و نعمت بسیار بزرگ است که برای هر اهل علمی لازم و ضروری است، اگر انسان عالم باشد، ولی قلم یا بیان نداشته باشد برای جامعه مفید نخواهد بود.
 
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید در دیدار اعضای موسسه نورالثقلین افزود: در قرآن کریم نظر و تفکر مورد تاکید قرار گرفته و همواره تدبر در آیات آفاقی و انفسی مانند خلقت انسان حیوان، زمین، آسمان و نیز تامل در تاریخ و جریان‌های گذشته را گوشزد کرده است.
نوری‌ همدانی با اشاره به لزوم حضور مسلمانان در عرصه‌های مختلف علمی تاکید کرد: شناخت سنت‌های خداوند در قرآن بسیار ضروری است و اسلام با علم سطحی موافق نیست و همواره تاکید کرده، مسلمانان باید اهل تدبر و تفکر باشند و علوم را با دقت تجزیه و تحلیل کنند.
وی در پایان با بیان اینکه انسان باید تلاش کند تا به فضایل اخلاقی مورد نظر اسلام دست یابد، گفت: از برکات و فضایل نماز اول وقت نباید غفلت کرد و هیچ عاملی برای خودسازی موثرتر از سحرخیزی نیست.
 
 
 
منبع:  www.isna.ir
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

خطبه 236 نهج البلاغه : ياد مشكلات هجرت

خطبه 236 نهج البلاغه موضوع "ياد مشكلات هجرت" را مطرح می کند.
No image

خطبه 237 نهج البلاغه : سفارش به نيكوكارى

خطبه 237 نهج البلاغه موضوع "سفارش به نيكوكارى" را بررسی می کند.
No image

خطبه 238 نهج البلاغه بخش 1 : وصف شاميان

خطبه 238 نهج البلاغه بخش 1 موضوع "وصف شاميان" را مطرح می کند.
No image

خطبه 240 نهج البلاغه : نكوهش از موضع گيرى‏ هاى نارواى عثمان

خطبه 240 نهج البلاغه موضوع "نكوهش از موضع گيرى‏ هاى نارواى عثمان" را بررسی می کند.
No image

خطبه 241 نهج البلاغه : تشويق براى جهاد

خطبه 241 نهج البلاغه به موضوع "تشويق براى جهاد" می پردازد.
Powered by TayaCMS