دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند

آیت الله جعفر سبحانی، دیروز در مسجد مقدس جمکران گفت: با جداشدن فرهنگ مهدویت و انتظار از تفکر دینی ما، چیزی از عقیده شیعی باقی نمی ماند.
آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند
آیت الله سبحانی؛ جوانان برای حفظ اعتقادات خود به علمای اسلام رجوع کنند

آیت الله جعفر سبحانی، دیروز در مسجد مقدس جمکران گفت: با جداشدن فرهنگ مهدویت و انتظار از تفکر دینی ما، چیزی از عقیده شیعی باقی نمی ماند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله جعفر سبحانی،از اساتید سطح عالی حوزه علمیه قم دیروز و همزمان با سالروز میلاد منجی عالم بشریت درمسجد مقدس جمکران، طی سخنانی بر ضرورت حفظ فرهنگ مهدویت و انتظار در جامعه شیعی تأکید کرد و گفت: با جدا شدن این فرهنگ مقدس از تفکر دینی ما، چیزی از عقیده شیعی باقی نمی ماند.

وی با بیان اینکه فرهنگ مهدویت با فرهنگ شیعی آمیخته است، اظهار داشت: با ترویج، توسعه و تعمیق فرهنگ مهدویت در جامعه، می توان مسأله انتظار را در جامعه تجسم بخشیده و در همه سطوح کشور جاری کنیم.

مدرس خارجاصول حوزه علمیه قم با اشاره به وجود برخی از انحرافات و شبهات در عرصه مهدویت، خطاب به جوانان تصریح کرد: نسل جوان کشور ما باید مراقب سوء استفاده های دشمنان باشند تا عواطف پاک دینی آنها به بازی گرفته نشود.

وی در ادامه تأکید کرد: ارتباط بیشتر مردم به ویژه جوانان با مراجع و علمای حوزه های علمیه، بهترین راهکار برای حفظ اعتقادات و تفکرات آنان است.

آیت الله سبحانی وجود مقدس امام عصر(عج) را تنها واسطه فیض بین خداوند رحمان و مردم دانست و افزود: حضرت ولی عصر(عج) یگانه مصلح و منجی نوع بشر است و شیعیان به وجود ایشان و به پرچمداری این صلح جهانی افتخار می کنند.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به حدیث پیامبر اکرم(ص) که انتظار فرج را بهترین اعمال دانسته اند اشاره وتصریح کرد: نمی توان تنها با خواندن دعای فرج خود را منتظر بنامیم؛ بلکه باید این انتظار عینیت و تحقق خارجی پیدا کند.

آیت الله سبحانی در پایان، به مناظره حضرت آیت الله طباطبایی با کوربن از شخصیت های دینی مسیحی و اعتراف وی به منحصر بودن مهدویت برای تشیع اشاره کرد.

    منبع: http://www.rasanewz.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

خطبه 236 نهج البلاغه : ياد مشكلات هجرت

خطبه 236 نهج البلاغه موضوع "ياد مشكلات هجرت" را مطرح می کند.
No image

خطبه 237 نهج البلاغه : سفارش به نيكوكارى

خطبه 237 نهج البلاغه موضوع "سفارش به نيكوكارى" را بررسی می کند.
No image

خطبه 238 نهج البلاغه بخش 1 : وصف شاميان

خطبه 238 نهج البلاغه بخش 1 موضوع "وصف شاميان" را مطرح می کند.
No image

خطبه 240 نهج البلاغه : نكوهش از موضع گيرى‏ هاى نارواى عثمان

خطبه 240 نهج البلاغه موضوع "نكوهش از موضع گيرى‏ هاى نارواى عثمان" را بررسی می کند.
No image

خطبه 241 نهج البلاغه : تشويق براى جهاد

خطبه 241 نهج البلاغه به موضوع "تشويق براى جهاد" می پردازد.

پر بازدیدترین ها

No image

خطبه 228 نهج البلاغه : ويژگى‏ هاى سلمان فارسى

خطبه 228 نهج البلاغه موضوع "ويژگى‏ هاى سلمان فارسى" را مطرح می کند.
No image

خطبه 57 نهج البلاغه : خبر از سلطه ستمگرى بى باك

موضوع خطبه 57 نهج البلاغه درباره "خبر از سلطه ستمگرى بى باك" است.
No image

خطبه 66 نهج البلاغه : آموزش تاكتيك‏هاى نظامى

خطبه 66 نهج البلاغه موضوع "آموزش تاكتيك‏هاى نظامى" را بیان می کند.
No image

خطبه 27 نهج البلاغه بخش 3 : مظلوميّت امام عليه السّلام، و علل شكست كوفيان

خطبه 27 نهج البلاغه بخش 3 به تشریح موضوع "مظلوميّت امام عليه السّلام، و علل شكست كوفيان" می پردازد.
No image

خطبه 51 نهج البلاغه : فرمان خط شكستن و آزاد كردن آب فرات‏

خطبه 51 نهج البلاغه موضوع "فرمان خط شكستن و آزاد كردن آب فرات‏" را بررسی می کند.
Powered by TayaCMS