دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزار ی کنگره جهانی «فلسفه؛ ادیان و تعالی» در فیلیپین

No image
برگزار ی کنگره جهانی «فلسفه؛ ادیان و تعالی» در فیلیپین
سومین کنگره جهانی انجمن کاتولیک فلسفه با عنوان "فلسفه؛ ادیان و تعالی" روزهای 11 تا 13 سپتامبر سال جاری در شهر مانیلای فیلیپین برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار فارس؛ مفهوم تعالی به سنت‌های فلسفی و دینی تعلق دارد. البته این مفهوم معانی پیچیده و متعددی دارد که تنها به معنای به کار رفته در الهیات فلسفی یعنی خدا و امر الهی نیست بلکه به معنای فراروی از وجود؛ وضعیت امر متناهی و تاریخ و همچنین امور پدیداری نیز هست.
این همایش فرصتی برای واکاوی این مفهوم و بسترهایی است که در آن ها به کار رفته است. چه نگاه متافیزیکی و چه دیدگاه انسان شناختی ای این کاربست را توجیه می کند؟ چه نسبتی میان درک ما از این مفهوم و نظامهای سیاسی-اخلاقی مرتبط با آن یافت می شود؟ چه فضایی به تعالی از سوی علم از یکسو و زیباشناسی از سوی دیگر در جهان معاصر به آن داده می شود؟                                          
سخنرانی‌های این همایش که به همت انجمن کاتولیک فلسفه در دانشگاه مانالیای فیلیپین برگزار می شود به زبان‌های انگلیسی؛ فرانسه و اسپانیولی برگزار خواهد شد. این نخستین بار است که این انجمن یکی از کنگره‌های جهانی چهارساله خود را در دو دانشگاه برتر آسیایی برگزار می‌کند.                                              
در روز نخست این همایش پروفسور ژان لوک ماریون فیلسوف مشهور فرانسوی از دانشگاه سوربون و دانشگاه شیکاگو در مورد چگونگی تمایز گذاشتن میان فلسفه و الهیات در عصر حاضر سخنرانی خواهد کرد. همچنین در نشست نخست این همایش با عنوان امر فلسفی؛ متافیزیک و تعالی پروفسور لورنزو برونو پونتل از دانشگاه مونیخ در مورد "تعالی میان انسان شناسی و متافیزیک: مفهومی نیازمند بازاندیشی" سخنرانی می کند.  
همچنین در نشست روز دوم این همایش با عنوان زبان دینی و تعالی پروفسور فریدو ریکن از مدرسه عالی فلسفه در مونیخ در مورد "زبان؛ تجربه و تعالی" سخنرانی می کند.                                               
نشست‌های سوم تا پنجم این کنگره به ترتیب به "تعالی؛ اخلاق و سیاست"؛ "علوم و تعالی" و "تعالی؛ هنر و فرهنگ" خواهند پرداخت.
انجمن کاتولیک فلسفه در آوریل سال 1999 در شهر روم تاسیس شد و هم اکنون 80 عضو رسمی دارد. هدف اساسی این انجمن گسترش مبادله اطلاعات و همکاری در زمینه آموزش مباحث فلسفی و چاره اندیشی برای مشکلات بنیادین جهان امروز است.                                 
این انجمن تا کنون دو کنگره جهانی دیگر برگزار کرده است که نخستین آنها در سال 2000 در پاریس به موضوع "عقل فلسفی و مسیحیت" و دومی در مکزیکوسیتی به موضوع "فلسفه و تامل" در سال 2004 اختصاص یافت.
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) در صحنه کربلا

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) در صحنه کربلا
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها، در میدان جنگ

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها، در میدان جنگ
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها در گودی قتلگاه

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها در گودی قتلگاه
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : الگوگیری از قاسم بن حسن(ع)

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع الگوگیری از قاسم بن حسن(ع)

پر بازدیدترین ها

No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : لحظات وداع امام حسین(ع) با اهل بیت خود

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع لحظات وداع امام حسین(ع) با اهل بیت خود
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : ذکر مصیبت وداع امام حسین(ع) با علی اکبر(ع)

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع ذکر مصیبت وداع امام حسین(ع) با علی اکبر(ع)
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : نامه امام حسین(ع) به حبیب بن مظاهر و مسلم بن عوسجه

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع نامه امام حسین(ع) به حبیب بن مظاهر و مسلم بن عوسجه
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : جون، غلام سیاه امام حسین(ع)

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع جون، غلام سیاه امام حسین(ع)
Powered by TayaCMS