دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مراسم معارفه مدیر جدید حوزه علمیه قم برگزار شد

No image
مراسم معارفه مدیر جدید حوزه علمیه قم برگزار شد در مراسمی که با حضور مدیران، علما و اعضای شورای عالی حوزه برگزار شد، مدیر جدید حوزه معرفی و از زحمات مدیر پیشین حوزه تقدیر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم تودیع و پاسداشت خدمات حجت الاسلام و المسلمین سیدهاشم حسینی بوشهری، مدیر پیشین حوزه علمیه قم و نیز معارفه آیت الله مرتضی مقتدایی،‌ مدیر جدید حوزه علمیه قم، دیروز، 27 خردادماه، با حضور اعضای شورای عالی حوزه و مدیران مدارس علمیه در محل سالن همایش‌های مدرسه عالی دارالشفای قم، برگزار شد.
در ابتدای این مراسم آیت الله محمد یزدی، دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم با قدردانی از مدیر سابق حوزه علمیه قم با اشاره به نقش و اهمیت حوزه‌ علمیه در کشور گفت: توقع از حوزه علمیه این است که بتواند فقهایی را برای شورای نگهبان و مسؤولانی برای آینده دستگاه قضایی تربیت کند.
وی با بیان این که حوزه علمیه باید پاسخگوی نیاز کشور در تربیت مسؤولان باشد، اظهار داشت: مسؤولیت در نظام اسلامی دارای شرایط ویژه‌ای است و با دیگر نظام‌های مادی متفاوت است.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این‌که پذیرش مسؤولیت باید با هدف کسب رضای خداوند و خدمت به مردم صورت گیرد، ادامه داد: مسؤولان در تصدی امور، ابتدا باید توان خود را بسنجند و سپس عهده‌دار مسؤولیتی شوند.
دبیر شورای عالی حوزه علمیه قم با تقدیر از زحمات ده ساله حجت الاسلام و المسلمین سید هاشم حسینی بوشهری به عنوان مدیر حوزه علمیه قم ابراز داشت: آیت‌الله مرتضی مقتدایی که به عنوان مدیر جدید حوزه علمیه قم معرفی شده، دارای سوابق مدیریتی و یکی از فضلای برجسته حوزه علمیه قم است.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین سیدهاشم حسینی بوشهری، مدیر پیشین حوزه علمیه قم اظهار داشت: امروز حوزویان و روحانیت مرزبانان اصلی دین هستند و باید این مرزبانی را قدر بدانند.
عضو شورای عالی حوزه علمیه قم ادامه داد: حوزه‌های علمیه و روحانیت ادامه دهنده راه انبیا هستند و دفاع از مرزهای دین بردوش روحانیت است و طلاب برای حفظ دین و شریعت تلاش کنند.
مدیر پیشین حوزه علمیه قم تصریح کرد: در عصر غیبت مسؤولیت سنگینی متوجه حوزه‌های علمیه است که زمان به سرعت می‌گذرد و باید از این رهگذر، برای آینده حوزه اندیشید.
آیت الله مرتضی مقتدایی در پایان این مراسم با اشاره به قبول مدیریت حوزه علمیه قم گفت: برای پذیرش این مسؤولیت با بسیاری از بزرگان و علما و مراجع تقلید مشورت کردم و با تأکید آنها این مسؤولیت سنگین را پذیرفتم.
وی در ادامه با اشاره به سوابق مدیریتی و اجرایی خود و همچنین فعالیت‌های علمی‌اش، پذیرش این مدیریت را بسیار مهم خواند و اظهار داشت: در دوران مدیریتی‌ام تلاش می‌کنم که با توجه به تأکیدات مراجع تقلید در بخش‌های مختلف حوزه شاهد رشد و شکوفایی باشیم.
گفتنی است، آیت الله مقتدایی پس از آیت‌الله مؤمن، آیت الله استادی و حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی بوشهری، با عنوان چهارمین مدیر از سوی شورای عالی حوزه علمیه قم منصوب شده است.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) در صحنه کربلا

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) در صحنه کربلا
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها، در میدان جنگ

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها، در میدان جنگ
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها در گودی قتلگاه

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها در گودی قتلگاه
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : الگوگیری از قاسم بن حسن(ع)

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع الگوگیری از قاسم بن حسن(ع)

پر بازدیدترین ها

No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع امام حسین(ع) تنها در صحرای کربلا
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : لحظات وداع امام حسین(ع) با اهل بیت خود

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع لحظات وداع امام حسین(ع) با اهل بیت خود
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : روضه خوانی حضرت زینب(س)

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع روضه خوانی حضرت زینب(س)
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : نامه امام حسین(ع) به حبیب بن مظاهر و مسلم بن عوسجه

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع نامه امام حسین(ع) به حبیب بن مظاهر و مسلم بن عوسجه
No image

ذكر مصیبت امام حسین علیه السلام : ذکر مصیبت وداع امام حسین(ع) با علی اکبر(ع)

ذکر مصیبت امام حسین علیه السلام با موضوع ذکر مصیبت وداع امام حسین(ع) با علی اکبر(ع)
Powered by TayaCMS