دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

چاپ قرآن‌های جدید به روش رسم الاملاء

No image
چاپ قرآن‌های جدید به روش رسم الاملاء در این روش سازمان دارالقران با تغییر برخی عبارات قران عثمان طه از رسم المحصف به رسم الاملا ء قرائت قران را برای فارسی زبانان آسان تر کرده است.
مدیرکل نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم گفت: برای جلوگیری از مشکلات قرائتی قرآن‌های عثمان طه برای ایرانی‌ها، از این به بعد قرآن‌های جدید با رسم الاملا چاپ و نشر می‌شود.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از واحد مرکزی خبر، «حسن تفکری» با بیان اینکه هم اکنون دو شیوه رسم المصحف و رسم الاملاء‌ در کتابت قران به کار می رود گفت:
‌کتابت رسم المصحف بیشتر در بین اعراب رواج دارد و رسم الاملاء در ایران رواج دارد. اما با ورود قرآن‌های عثمان طه به کشور، تلاوت آن برای برخی افراد دشوار است که در این روش سازمان دارالقرآن با تغییر برخی عبارات قرآن عثمان طه از رسم المحصف به رسم الاملاء، قرائت قرآن را برای فارسی زبانان آسان‌تر کرده است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از خطاطان مشهور کشور از جمله استاد نیریزی قرآن را به شیوه رسم الاملاء کتابت کرده‌اند گفت: در این روش کلمات به همان صورتی که خوانده، نوشته می‌شوند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

شافعیه

No image

دهریه

No image

مالکیه

No image

بربهاری

No image

فرقه صفاتیه

پر بازدیدترین ها

No image

خاندانهای یارسان

No image

عقائد جهمیه beliefs jhmih

No image

بربهاری

No image

فرقه مشبهه Mshbhh

No image

اهل حق

Powered by TayaCMS