دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

منشور وحدت علمی حوزه و دانشگاه تهیه می‌شود

No image
منشور وحدت علمی حوزه و دانشگاه تهیه می‌شود محمد مهدی زاهدی که برای دیدار با مراجع عظام تقلید و مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی به قم سفر کرده بود ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: در حوزه گسترش علوم اسلامی علاوه بر ایران در دیگر کشور‌ها نیز محققان ایرانی گام‌های مثبتی را برداشته‌‌اند که این گام‌ها باید روز به روز گسترده‌تر شود.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص تحول در حوزه‌ها تصریح کرد: این تحول باید در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی قم نیز صورت پذیرد و وزارت علوم آمادگی دارد تا به این‌گونه مراکز کمک کند.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری افزود: مراکز علوم اسلامی باید وسیع‌تر و کاربردی‌تر در جامعه فعالیت کنند و ارتباط خود را با دیگر کشور‌ها نیز گسترش دهند.
وی در خصوص مقوله وحدت میان حوزه و دانشگاه گفت: در این زمینه منشوری میان شورای مدیریت حوزه علمیه قم و وزارت علوم به امضاء رسیده است که طی آن وحدت این دو نهاد عملی‌تر خواهد شد.
محمد مهدی زاهدی افزود: در تلاش هستیم تا تائیدیه شورای عالی انقلاب را نیز در خصوص این منشور بگیریم تا منشور پایدار و مستحکم‌تر باقی بماند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

روش‌های ۳‌ گانه در سبک زندگی سالم از نگاه امام حسن(ع)

روش‌های ۳‌ گانه در سبک زندگی سالم از نگاه امام حسن(ع)

شیعه باید فلسفه و سبک زندگی خود را از امامان معصوم(ع) بیاموزد و بدان پایبند باشد.
No image

مدیریت رنج

پر بازدیدترین ها

حیات طیبه، سبک زندگی قرآنی

حیات طیبه، سبک زندگی قرآنی

سبك زندگي صحیح در قرآن بر‌اساس توحید‌مداری است. يك زندگي خدا‌محور همراه با امنيت و آرامش و به دور از دغدغه‌هاي دل‌هره آور. در عصر حاضر، برخلاف پیشرفت علم و تکنولوژی، بشر با انواع تهاجم‌های دینی و فرهنگی روبه‌رو است، که...
بررسی عوامل تربیتی - عاطفی فرزندان در خانواده

بررسی عوامل تربیتی - عاطفی فرزندان در خانواده

نتایج پژوهش بیانگر آن است که عواملی همچون: هم‌سویی بینش‌ها و باورهای مذهبی، اندیشه از خود دانستن وجود فرزند، انسان‌دوستی، محبت، خوش‌رويي، ابراز عواطف مثبت، توجه به امنیت روانی و الگودهی از جمله عوامل تربیتی - عاطفی فرزندان در نهاد خانواده هستند که در آموزه‌های معصومان علیهم السلام بر آنها تأکید شده است.
شادی و نشاط در سبک زندگی اسلامی

شادی و نشاط در سبک زندگی اسلامی

ساختار وجودی انسان به‌گونه‌ای است که تفریح و شادی و نشاط از نیازهای اساسی او محسوب می‌شود؛ چراکه روح و جسم انسان بعد از مدتی فعالیت خسته شده و نیاز دارد با راهکارهایی این خستگی را از خود دور کند. اما روش‌هایی که شهروندان برای شادی و نشاط بر می‌گزینند مختلف بوده ...
مشارکت شهروندی در سبک زندگی اسلامی

مشارکت شهروندی در سبک زندگی اسلامی

اگر سبک زندگی مردم به‌گونه‌ای باشد که از شهروند فعال به شهرنشین تنزل پیدا ‌کنند، نه تنها شاهد رشد و تعالی شخصیت مردم و استخراج توانایی‌های افراد...
Powered by TayaCMS