دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تربیت کودک

زنی فرزندش را نزد رسول خدا(ص) آورد و گفت: یا رسول الله دوست دارم بچه ام روی زانوی شما بنشیند، دست بر سرش بکشید و برایش دعا کنید.
تربیت کودک
تربیت کودک

زنی فرزندش را نزد رسول خدا(ص) آورد و گفت: یا رسول الله دوست دارم بچه ام روی زانوی شما بنشیند، دست بر سرش بکشید و برایش دعا کنید. پیامبرخدا(ص) هم با روی باز، بچه را گرفت و روی زانو نشاند. در همان حال بچه ادرار کرد. زن بسیار ناراحت شد و با شرمندگی خواست بچه را از دامن پیامبر گرامی(ص) بردارد. حضرت با خوشرویی تمام درحالی که تبسمی بر لب داشت، فرمود: «کارش نداشته باش. بگذار با آرامش خاطر ادرار کند. لباس من با اندکی آب پاک می‌شود ولی این خشونت تو او را آزار می‌دهد و بر تربیت او تاثیر بد می‌گذارد، برای او فرق نمی کند، زمین یا دامن من فرقی نمی‌کند، او باید ادرار کند. شما که خشونت در مقابل کار طبیعی‌اش نشان می‌دهید، این بچه را عقده دار می‌کنید و او دلیل این خشونت را هم نمی‌فهمد و تا آخر عمرش بیمار می‌شود. لباس من با کمی آب پاک می‌شود ولی این عقده در جان این بچه تا آخر عمرش می‌ماند.» 

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

نعمت هاي معنوي

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

نعمت هاي مادي

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS