دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تصرف ولایی امام رضا (ع)

No image
تصرف ولایی امام رضا (ع)

برگرفته از: 1- اصول كافی، ج 2، ص 412

يکي از اصحاب امام رضا(ع) نقل مي کند که پول و اموال زياد و قابل توجهي را نزد امام رضا(ع) آوردم، اما حضرت از آن خوشحال نشد، من از اين حالت اندوهگين شدم و با خود گفتم: اين همه پول و اموال را براي او آوردم ولي هيچ خوشحالي و سروري را در او نمي بينم.

در اين هنگام امام رضا(ع) به غلام خود فرمود: طشت و آب بياور، آنگاه بر تختي نشست و دست خود را در طشت گرفت و به غلام فرمود: آب بريز!

راوي مي گويد: همين طور که آب از دست هاي امام(ع) مي چکيد، طلابود که از ميان انگشتان حضرت در طشت مي ريخت، پس به من توجه کرد و فرمود: کسي که اين گونه است به آن چه تو برايش آورده اي اعتنايي ندارد.(1)

روزنامه كيهان، شماره 21228 به تاريخ 22/9/94، صفحه 6 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

نعمت هاي معنوي

No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS