دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر امام خمینی درباره آیت الله اکبر هاشمی بهرمانی

No image
نظر امام خمینی درباره آیت الله اکبر هاشمی بهرمانی

بسم الله الرحمن الرحیم.

جناب حجت الاسلام مجاهد متعهد، آقاى هاشمى عزیز! مرحوم مدرّس که به امر رضاخان ترور شد از بیمارستان پیام داد: «به رضاخان بگویید من زنده هستم» مدرّس حالا هم زنده است. مردان تاریخ تا آخر زنده هستند. بدخواهان باید بدانند هاشمى زنده است، چون نهضت زنده است... من به آقاى هاشمى ـ فرزند برومند اسلام ـ تبریک مى گویم که در راه هدف تا نزدیک شهادت به پیش رفت و سلامت و ادامه خدمت ایشان را از خداى تعالى خواستارم.

والسلام علیه و على عباد الله الصالحین.

روح الله الموسوى الخمینى.[37]

حضرت امام، همواره در سخنرانى هاى خویش و به مناسبت هایى از آقاى هاشمى، با احترام خاصى نام مى برد و از وى به عنوان خدمتگزار ملّت و اسلام و الگو براى دیگران تجلیل مى کرد[38]، چنان که در یک مورد به خصوص فرمود:

«من هاشمى را بزرگ کردم.»[39

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام

سخنرانی استاد میرباقری با عنوان شان و منزلت حضرت ابوالفضل علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره حسینی علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان سیره حسینی علیه السلام در رابطه با موضوع اهل بیت در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آماده شدن برای سفر آخرت

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آماده شدن برای سفر آخرت در رابطه با موضوع اخلاق در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان هدایت، مهم‌ترین درس عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام

سخنرانی استاد رفیعی با عنوان گریه و عزاداری برای امام حسین علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS