دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

گزیده اى از کرامات

No image
گزیده اى از کرامات

گزیده اى از کرامات

با توجه به این که اجراى حدود شرعى منوط به اجازه حاکم شرع است، مجتهد برغانى در یکى از سال ها بر شخصى که مرتکب معاصى شده بود، حد جارى کرد. مدتى بعد، یکى از بستگان آن شخص مجرم به قصد انتقام، اسلحه اى فراهم کرد و در نیمه شبى، مخفیانه به سوى کتابخانه برغانى رفت. آن مرد وقتى یک پایش را داخل کتابخانه قرار داد، احساس کرد که فرد یا افرادى از پشت سر، دست بر کمربندش نهاده و او را به بیرون کشیدند. ترس سراپاى وجودش را فرا گرفته بود لذا به اطراف نگاه کرد، امّا کسى را ندید. به خود تلقین کرد که حتماً از تخیّل و اوهام بوده است. در دفعه دوم و سوم نیز به محض ورود به درون جایگاه، همان حادثه را مشاهده کرد و فهمید که واقعاً عنایت الهى شامل حال آن مجتهد بزرگوار است. از این رو، از اعماق دل توبه کرده و اسلحه را بر زمین انداخت و در حالى که اشک از دیدگانش جارى مى شد، به کتابخانه وارد شد بدون این که کسى وى را از پشت سر بکشد. آن شخص پس از ورود، دست مبارک آن عالم ربّانى را بوسید و اظهار پشیمانى کرده و به خانه خود مراجعت کرد. مجتهد برغانى در همه این حالات و حوادث، غرق عبادت پروردگار بود و اصلا متوجه حضور و خروج آن مرد نشده بود.([40])

یکى از تجّار قزوین به واسطه صدور حکمى از سوى برغانى، کینه ایشان را دردل گرفت. با شدّت یافتن این خصومت، سرانجام او تصمیم نهایى خود را مى گیرد تا آن مجتهد فرزانه را به قتل برساند. در همان شبى که شرایط و وسائل قتل را فراهم کرده بود و به نیّت اجراى آن مى خواست عازم بشود، خبردار شد که انبار پنبه اش طعمه حریق شده و در حال سوختن است. شنیدن این خبر، قلبش را به شدّت تکان داد آن چنان که به درگاه غفران و عنایت الهى توبه کرد و از تصمیم شیطانى خود منصرف شده و از ارادتمندان ملاّ محمّد تقى گردید.([41])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان زیارت نامه ی حضرت عباس علیه السلام

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان زیارت نامه ی حضرت عباس علیه السلام در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان نگاه تطبیقی به تاریخ

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان نگاه تطبیقی به تاریخ در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اصلاحات در نهضت کربلا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان اصلاحات در نهضت کربلا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان تجلیل اهل بیت از امام حسین علیه السلام و حادثة عاشورا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان تجلیل اهل بیت از امام حسین علیه السلام و حادثة عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.

پر بازدیدترین ها

No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آموزه های عاشورا(دستگیری خداوند و اهل بیت علیهم السلام )

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آموزه های عاشورا(دستگیری خداوند و اهل بیت علیهم السلام ) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آخرین مرحله از مراحل سیر و سلوک معنوی انسان در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آموزه های عاشورا(شکر خدا حتی در سختی ها)

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان آموزه های عاشورا(شکر خدا حتی در سختی ها) در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان توکل بر خدا یکی از بزرگترین درسهای عاشورا

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان توکل بر خدا یکی از بزرگترین درسهای عاشورا در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
No image

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان عاشورا، انقلاب اسلامی و انتظار

سخنرانی استاد فرحزاد با عنوان عاشورا، انقلاب اسلامی و انتظار در رابطه با موضوع دهه محرم در این قسمت قرار دارد.
Powered by TayaCMS