دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دیدار مدیران اجرایی بنیاد بین المللی غدیر با حضرت آیت الله مکارم شیرازی

No image
دیدار مدیران اجرایی بنیاد بین المللی غدیر با حضرت آیت الله مکارم شیرازی ‌آیت الله مکارم شیرازی:
غدیر یک فرهنگ و جریان جهانی است و نباید به دیدار سادات خلاصه شود
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در دیدار مدیران اجرایی بنیاد بین المللی غدیر بر شناساندن فرهنگ غدیر به همه مسلمانان جهان تأکید کرد و گفت: غدیر ادامه حکومت اسلامی پیامبر اکرم(ص) بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، شامگاه 22 اردیبهشت ماه در دیدار مسؤولان اجرایی بنیاد بین المللی غدیر، دین و سیاست را آمیخته با هم دانست و گفت: با وجود این‌که عده ای بر جدایی دین و سیاست اصرار دارند، از ابتدای بعثت پیامبر اکرم(ص)، دین و سیاست با هم درآمیخته است.
وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، ده هدف را برای بعثت پیامبران برشمرد و افزود: این اهداف تنها با ایجاد حکومت نبوی میسر می شود.
این مرجع تقلید با بیان این‌که بیعت از مسائل حکومتی است، اظهار داشت: واقعه غدیر خم و بیعتی که پیامبر اعظم(ص) از مسلمانان گرفتند، ادامه حکومت اسلامی ایشان بود.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی احیای مکتب شیعی و حکومت اسلامی را از اهداف نشر معارف غدیر قلمداد و تصریح کرد: غدیر یک فرهنگ، مکتب و یک جریان جهانی است که نباید آن را مثل زمان های گذشته به برگزاری جشن ها و دیدار سادات خلاصه کنیم.
وی با تأکید بر ضرورت نشر افکار شیعیان جهان در سایت های اینترنتی و نشریات مکتوب ابراز داشت: غدیر باید به دانشگاهی تبدیل شود که در سایه‌ سار آن شخصیت امیرالمؤمنین علی(ع) بیشتر برای جهانیان تبیین شده، کتاب گهربار نهج البلاغه نیز از مظلومیت درآید.
این مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم تأکید کرد: فرهنگ غدیر باید در تمامی سطوح جامعه، از دبستان تا دانشگاه و در نهادهای مختلف جامعه منتشر شود.
وی با انتقاد از این‌که برخی، محتوای ولایت و امامت را فراموش کرده و تنها به توسل و زیارت ایشان دل خوش کرده اند، خاطرنشان کرد: بایستی همه مفاهیم و اصول مکتب تشیع را به شیعیان آموزش دهیم تا سطوح جامعه و اعمال مردم رنگ ولایت بگیرد.
وی در پایان بر ارتباط معنوی با ائمه اطهار(ع) پای فشرد و افزود: خوشبختی و سعادت در هر دو جهان تنها با داشتن ارتباطی نزدیک با اهل بیت پیامبر(ع) میسر می شود.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 16 (پاسخ حضرت زهرا(س) به ابوبکر)

در این بخش متن سخنرانی با عنوان شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 16 (پاسخ حضرت زهرا(س) به ابوبکر) در موضوع شرح خطبه فدكیه آورده شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 15 (پاسخ ابوبکر)

در این متن به شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 15 (پاسخ ابوبکر) با موضوع شرح خطبه فدكیه پرداخته شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیها السلام 12 (سخن حضرت(س) با انصار)

در این بخش متن سخنرانی با عنوان شرح خطبه حضرت زهراعلیها السلام 12 (سخن حضرت(س) با انصار) در موضوع شرح خطبه فدكیه آورده شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهرا سلام الله علیها 10(غصب فدک)

در این متن به شرح خطبه حضرت زهرا سلام الله علیها 10(غصب فدک) با موضوع شرح خطبه فدكیه پرداخته شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 9 (فتنه سقیفه)

در این متن به شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام 9 (فتنه سقیفه) با موضوع شرح خطبه فدكیه پرداخته شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام11 (فدک؛ ارث پیامبر برای فاطمه علیهاالسلام)

در این متن به شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام11 (فدک؛ ارث پیامبر برای فاطمه علیهاالسلام) با موضوع شرح خطبه فدكیه پرداخته شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام8 (توجّه مردم به رفاه و راحت‏ طلبی)

متن سخنرانی شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام8 (توجّه مردم به رفاه و راحت‏ طلبی) در موضوع شرح خطبه فدكیه در این بخش قرار دارد.
No image

شرح خطبه زهراعلیهاالسلام سلام الله علیها (اشاره به غدیر خم)

در این متن به شرح خطبه زهراعلیهاالسلام سلام الله علیها (اشاره به غدیر خم) با موضوع شرح خطبه فدكیه پرداخته شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهرا علیهاالسلام5 (وضع مردم قبل از بعثت پیامبرص)

در این متن به شرح خطبه حضرت زهرا علیهاالسلام5 (وضع مردم قبل از بعثت پیامبرص) با موضوع شرح خطبه فدكیه پرداخته شده است.
No image

شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام2 (حمد الهی و شکر نعمتها)

متن سخنرانی شرح خطبه حضرت زهراعلیهاالسلام2 (حمد الهی و شکر نعمتها) در موضوع شرح خطبه فدكیه در این بخش قرار دارد.
Powered by TayaCMS