دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

جایزه‌ی ادبی نوما

No image
جایزه‌ی ادبی نوما جایزه‌ی ادبی "نوما"ی قاره‌ی آفریقا در سال 2007 به نویسنده‌ای از زیمبابوه رسید.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، "شیمر چینودیا" موفق شد جایزه‌ی سال 2007 "نوما" را برای رمان «منازعه» به‌دست آورد. این جایزه که قدمتی 28ساله دارد، هر سال به یک نویسنده یا اندیشمند آفریقایی که اثرش در این قاره به‌چاپ رسیده باشد، اعطا می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری AllAfrica، "چینودیا" برای اولین‌بار در سال 1990 با اثر داستانی «درو خارها» نامی برای خود به‌دست آورد.
هیأت داوران جایزه‌ی ادبی نوما با «قدرتمند و به‌یادماندنی» توصیف کردن رمان «منازعه» اعلام کرد:‌ این نویسنده با دگرگون کردن سنت‌های میان خانواده و ملت، بیش‌تر بر توانایی‌های اجتماعی یک خانواده‌ی آفریقایی تمرکز کرد، تا توانایی‌های افراد.
"چینودیا" تاکنون هشت رمان، کتاب کودک و فیلم‌نامه نوشته و موفق به کسب جوایز متعددی از جمله جایزه‌ی نویسندگان مشترک‌المنافع شده است. این نویسنده‌ی 50ساله کتابش را آزمایش‌های مربوط به تأثیرات زمان و تغییرات بر انسان‌ها و روابط انسانی می‌داند.
جایزه‌ی نوما که تحت نظر یونسکو برگزار می‌شود، ماه نوامبر در مراسمی به "چینودیا" اعطا خواهد شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

اعجاز تشریعی

No image

اعجاز

No image

تحریف نشدن قرآن

No image

نسخ

No image

صرفه

پر بازدیدترین ها

No image

اعجاز بیانی قرآن

No image

اعجاز

No image

اخبار غیب در قرآن

No image

اعجاز تشریعی

Powered by TayaCMS