دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

با افتتاح بخش عربی؛ دانشکده مجازی علوم حدیث، جهانی شد

No image
با افتتاح بخش عربی؛ دانشکده مجازی علوم حدیث، جهانی شد پایگاه عربی دانشکده مجازی علوم حدیث با حضور مدیر حوزه علمیه قم و حجت الاسلام والمسلمین ری‌شهری در قم راه اندازی شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، پایگاه عربی دانشکده مجازی علوم حدیث، صبح امروز، چهارم تیرماه، با حضور آیت الله مقتدایی، مدیر حوزه علمیه قم و حجت الاسلام والمسلمین ری شهری، رییس مؤسسه علمی و فرهنگی دارالحدیث، در قم راه اندازی شد.
مدیر حوزه علمیه قم در این مراسم با ابراز خرسندی از افتتاح این بخش از دانشکده مجازی علوم حدیث، از دست اندرکاران آن تقدیر کرد و در ادامه خواستار راه اندازی هرچه سریع‌تر پایگاه انگلیسی این دانشکده شد.
حجت الاسلام والمسلمین ری شهری نیز با اشاره به مشاهدات خود در سفرهای خارجی به ویژه در ایام حج، اطمینان داد این پایگاه مورد استقبال مسلمانان سراسر جهان قرار خواهد گرفت.
وی افزود: پس از راه اندازی رسمی پایگاه عربی، به تولید محتوای انگلیسی دروس و راه اندازی آن بخش در اولین فرصت خواهیم پرداخت.
حجت الاسلام سید حمید حسینی، مدیر دانشکده مجازی علوم حدیث، درباره راه اندازی پایگاه عربی دانشکده به خبرنگار رسا گفت: با افتتاح پایگاه عربی، دانشکده مجازی دومین گام خود را در مسیر نشر جهانی علوم و معارف اسلامی برمی‌دارد.
وی با اشاره به اشتیاق روزافزون جهانیان برای آشنایی با علوم و معارف اهل بیت(ع)، افزود: دانشکده مجازی علوم حدیث گسترش دامنه فعالیت های آموزشی خود به زبان‌های گوناگون را در دستور کار خود قرار داده و به دلیل اولویت زبان عربی، نخستین گام در این زمینه با تولید محتوا و برگزاری دوره های آموزشی به زبان عربی برداشته است.
معاون فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات دانشکده علوم حدیث سپس فعالیت پنج‌ساله این دانشکده در عرصه آموزش الکترونیک را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: هم اکنون بیش از دو هزار و پانصد دانشجو و دانش پذیر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق پایگاه اصلی دانشکده مجازی به نشانی http://vu.hadith.ac.ir به تحصیل مشغولند.
وی در پایان برنامه فعلی واحد عربی دانشکده را برگزاری دوره های فشرده آشنایی با علوم و معارف حدیثی اعلام و تصریح کرد: کار تولید دروس رسمی کارشناسی علوم حدیث آغاز شده و به سرعت در حال پی‌گیری است و امیدواریم پس از برگزاری آزمایشی دوره های فشرده و شناسایی دقیق‌تر اقتضائات مخاطبان این زبان، در آینده نزدیک پذیرش دانشجو به طور رسمی آغاز شود.
گفتنی است، هم اکنون پایگاه عربی دانشکده مجازی علوم حدیث با نشانی www.alhadith.ir در دسترس علاقه مندان عرب زبان در هر نقطه‌ای از جهان است.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است

پر بازدیدترین ها

رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
فرایند برنامه ریزی از نگاه امام علی(ع)

فرایند برنامه ریزی از نگاه امام علی(ع)

برنامه‌ریزی مانند پلی، زمان حال را به آینده مربوط می‌کند.
نگاه قرآن به فقر و فقیران

نگاه قرآن به فقر و فقیران

فقیران و بینوایان قشری از اقشار مستضعف اجتماعی اند که به هر دلیلی ناتوان از دست یابی به وضعیت اقتصادی مناسب و مطلوب بوده و نیازمند یاری دیگر افراد جامعه هستد تا امرار معاش کنند.
حکمت دعا از زبان مولانا

حکمت دعا از زبان مولانا

مولانا حقیقت حکمت را به زبان ساده و شعر بیان کرده است. از این رو باید سخنان بزرگانی چون مولانا را بخوانیم تا به راز قرآن پی ببریم.
Powered by TayaCMS