دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مسلمانان چینی ساکن در مالزی خواستار افزایش مساجد شدند

No image
مسلمانان چینی ساکن در مالزی خواستار افزایش مساجد شدند مسلمانان چینی مالزیایی خواستار افزایش تعداد مساجد شدند تا خطبه‌ها را به زبان چینی برای مسلمانان ارائه داده و آنها بتوانند برحسب نیاز از آنها بهره‌مند شوند .
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازروزنامه استار مالزی فضل شی عبدالله رئیس انجمن مسلمانان چینی مالزی گفت: در حال حاضر ما در مساجدی شرکت می کنیم که خطبه ها را به زبان مالزیایی ارائه می کنند، اگرچه خبطه ها یکسان هستند اما برخی از مسلمانان چینی با زبانی به جز زبان مادری خود آشنایی ندارند.
حدود 200 نفر از اعضای انجمن مسلمانان چینی مالزی چین از دیروز جمعه 6 اردیبهشت ماه گردهم جمع شدند تا این موضوع را در میان سایر موضوعات حائز اهمیت برای مسلمانان مورد بحث بررسی بگذارند. این گردهمایی دربرگیرنده سخنرانیهای مختلف و چندین کارگاه است.
حدود 57 هزار مسلمان چینی در مالزی زندگی می کنند، به طور کلی مسلمانان 60 درصد جمعیت 26 میلیونی مالزی را به خود اختصاص داده که بیشتر آنها را بودائیان ، هندوها و مسیحیان تشکیل می دهند.
هفته گذشته عبدالله بداوی از ائمه جمعه خواست از رویکردی آرام و میانه رو برای جذب جوانان مسلمان به مساجد استفاده کند چرا که مساجد نقش مهم اجتماعی برعهده دارند.
فضل گفت: این انجمن اکنون در نظر دارد مسجدی برای مسلمانان چینی در شهر ایپوه بنا کند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مرز رفاقت و خصومت

مرز رفاقت و خصومت

وجود دوست برای انسان یک ضرورت است و آدمی می‌باید در زندگی برای خود دوستانی برگزیند و از آن‌ها در امور دینی و دنیایی‌اش استفاده کند و باید با آن‌ها صمیمی باشد.
No image

مقابله با فساد اداری

یکی از بیماری‌ها و معضلات جوامع کنونی، موضوع فساد است.
سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

سلوک فردی و اجتماعی حاکمان

در شماره‌های پیشین درمورد ماهیت حکومت و اهداف آن که عبارت بودند از تامین عدالت، امنیت، رفاه و تربیت در جامعه، صحبت به میان آمد در این شماره به تبیین رفتار مطلوب حاکمان در زمینه شخصی و اجتماعی باتوجه به خطبه‌ها و نامه‌های امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه پرداخته شده است.
زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

زیارت عاشورا؛ قرب آمیز و قیام انگیز / قسمت پنجم

بسم الله الرحمن الرحیم: هذا ما اوصی به الحسین بن علی بن ابیطالب الی اخیه محمد المعروف با بن الحنفیه.....
هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هدف نهایی هنر؛ رسیدن به رستگاری

هنر دینی یک سفر تمثیلی از عالم محسوس به عالم روحانی است

پر بازدیدترین ها

رساله حقوق امام سجاد(ع)

رساله حقوق امام سجاد(ع)

اشاره: برخی محققان میراث علمی امام سجاد(ع) را به سه بخش تقسیم کرده‌اند: روایات، ادعیه (به‌ویژه در صحیفه سجادیه)و رساله حقوق.
No image

دیدگاه قرآن درباره ستم پذیری و ستم ستیزی

رخداد بزرگ و بی‌مانند کربلا که اوج سعادت ها و شقاوت هاست، دربردارنده آموزه‌های بسیاری است.
نگاه قرآن به فقر و فقیران

نگاه قرآن به فقر و فقیران

فقیران و بینوایان قشری از اقشار مستضعف اجتماعی اند که به هر دلیلی ناتوان از دست یابی به وضعیت اقتصادی مناسب و مطلوب بوده و نیازمند یاری دیگر افراد جامعه هستد تا امرار معاش کنند.
سخاوت و بخشش آرامشی برای خود، آسایشی برای دیگران

سخاوت و بخشش آرامشی برای خود، آسایشی برای دیگران

بخشش یکی از خصلت‌ها و فضایل خوب و زیبای انسانی است.
Powered by TayaCMS