دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

خطر وبا در غرب کشور جدی است

No image
خطر وبا در غرب کشور جدی است خطر وبا در غرب کشور جدی است

گروه اجتماعی؛در حالی که نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی، وضعیت شهرستان های مرزی غرب کشور نسبت به شیوع وبا را بحرانی توصیف کرد، وزارت بهداشت با صدور اطلاعیه یی اعلام کرد؛ هر 4 مورد بیمار مبتلا به وبا در ایران که منشاء آن عراق است، درمان شده اند و مورد جدیدی گزارش نشده است.

دکتر فخرالدین حیدری با اشاره به مثبت بودن آزمایش فاضلاب شهرستان سنندج درخصوص آلودگی به وبا، هشدار داد؛ آب آشامیدنی مناطق حاشیه یی شهرهای مرزی کشور سالم نیست و همین مساله تا حدود زیادی به تشدید مشکلات دامن می زند. در صورتی که نسبت به مقابله جدی با این بیماری، اقدامات عاجل صورت نگیرد، امکان افزایش موارد ابتلا به وبا در این مناطق وجود دارد.این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به سهمیه بندی بنزین به ایسنا گفت؛ چون خودروهای مراکز بهداشت و درمان در این مناطق کرایه یی هستند، لذا با پایان یافتن 3 لیتر سهمیه بنزین روزانه، امکان رفتن ماموران بهداشت به روستاها و آزمایش آب آن مناطق، با مشکل همراه شده است.

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس، خواستار توجه جدی مسوولان وزارت بهداشت، وزارت کشور و دولتمردان به مشکلات ساکنان مرزی به ویژه در غرب کشور شد و اظهار داشت؛ به دلیل عدم همکاری وزارت کشور و شهرداری ها، توانایی استفاده از امکانات آب سالم و همچنین سیستم فاضلاب در این مناطق میسر نیست.وی ضمن هشدار نسبت به عواقب ناگوار ناشی از عدم توجه به مشکلات بهداشتی در مناطق مرزی کشور گفت؛ قطع به یقین، اگر نخواهیم نسبت به رعایت موارد بهداشتی در این مناطق اقدام کنیم، موارد ابتلا به بیماری وبا بیشتر شده و می تواند به سایر مناطق کشور نیز سرایت کند.در عین حال روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه یی با تاکید بر اینکه منبع هیچ کدام از منابع ابتلای بیماران به این بیماری در کشور ما نبوده است، اعلام کرد؛ منبع ابتلای هر چهار مورد بیماری، کشور عراق گزارش شده است.

در این اطلاعیه آمده است؛ دو مورد از این بیماران در بانه، یک مورد در روستای نقطه صفر مرزی مریوان و یک مورد با منبع نامشخص گزارش شده است.

در این اطلاعیه ضمن اعلام اینکه تاکنون هیچ موردی از بیماری وبا که منبع آن ایران باشد، نداریم، تاکید شده است، هر چهار مورد مبتلایان وبا تحت درمان قرار گرفته اند و تا این لحظه هیچ مورد جدیدی از این بیماری در کشور وجود ندارد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بار دیگر به کلیه هموطنان استان های غربی کشور توصیه کرد که موازین بهداشت فردی را رعایت کرده و از مصرف سبزی و میوه ضدعفونی نشده خودداری کنند.

در پی اپیدمی بیماری وبا در کشور عراق، طی هفته اخیر، تنها 4 نفر از ساکنان مناطق مرزی غرب کشور به این بیماری مبتلا شده اند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

کتاب نقد فمینیسم از منظر نویسندگان غرب

کتاب نقد فمینیسم از منظر نویسندگان غرب

کتاب «نقد فمینیسم از منظر نویسندگان غرب» مجموعه مقالاتی است که در فضای جامعه غرب در انتقاد از ابعاد نظری و عملی فمینیسم نگاشته شده است.

جدیدترین ها در این موضوع

مفهوم نسخ در احکام

مفهوم نسخ در احکام

از آنجا که اگر ناسخ و منسوخ از هر جهت همانند و برابر باشند، نسخ کردن عمل لغو و بیهوده‌ای خواهد بود؛
درآمدی بر فقه حکومتی از دیدگاه مقام معظم رهبری ( بخش اول )

درآمدی بر فقه حکومتی از دیدگاه مقام معظم رهبری ( بخش اول )

«فقه حکومتی» عنوانی است که مقام معظم رهبری(حفظه الله) برای فقه آرمانی و جامعه ساز مکتب اهل بیت(ع) برگزیده است.
درآمدی بر فقه حکومتی از دیدگاه مقام معظم رهبری (قسمت دوم)

درآمدی بر فقه حکومتی از دیدگاه مقام معظم رهبری (قسمت دوم)

قلمرو دخالت دولت در نظام اقتصادی با توجه به قاعده هایی چون ید و ملکیت و ارزش تولید انسانی در فقه سنتی، آیا در سیستم اقتصادی پیچیده کنونی دولت می‌تواند در جهت مصالح عالیه دینی و عمومی در آنها تصرف و دخالت نماید؟
حقوق اقلیت های دینی از منظر فقه اسلامی

حقوق اقلیت های دینی از منظر فقه اسلامی

در بررسی مفهوم حقوق بین الملل اسلامی نخست باید دید آیا در اسلام تعریفی برای ملت، منطبق با مفاهیم شناخته شده امروزی، ارایه شده یا دسته بندی دیگری برای جامعه بشری در نظر گرفته شده است؟
منابع حقوق در اسلام

منابع حقوق در اسلام

در دین اسلام، جهت تشخیص حکم مسئله‌ای منابع گوناگونی وجود دارد که از آنها استفاده می‌شود.

پر بازدیدترین ها

منابع حقوق در اسلام

منابع حقوق در اسلام

در دین اسلام، جهت تشخیص حکم مسئله‌ای منابع گوناگونی وجود دارد که از آنها استفاده می‌شود.
تشبه به کفار از منظر فقه امامیه

تشبه به کفار از منظر فقه امامیه

یکی ازکارهایی که کفار و دشمنان امت اسلامی سعی در ترویج آن در بین مسلمانان دارند، تشبه مسلمین به کفار است. گویا آنها دریافته اند که یکی از راههای تهاجم فرهنگی و تغییر فرهنگ مسلمانان به ویژه جوانان مسلمان، تشبه آنها به کفار است.
No image

شرايط فقهی وقف و وصيت

مفهوم نسخ در احکام

مفهوم نسخ در احکام

از آنجا که اگر ناسخ و منسوخ از هر جهت همانند و برابر باشند، نسخ کردن عمل لغو و بیهوده‌ای خواهد بود؛
Powered by TayaCMS