دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ترک دورویی

در حدیث شریف کافی از حضرت رسول صلی الله علیه وآله منقول است : المسلم من سلم المسلمون من لسانه ویده مسلمان ، کسی است که مسلمانان سالم باشند از دست و زبان او.
ترک دورویی
ترک دورویی

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

ای عزیز مدعی اسلام !

در حدیث شریف کافی از حضرت رسول صلی الله علیه وآله منقول است : المسلم من سلم المسلمون من لسانه ویده [1] مسلمان ، کسی است که مسلمانان سالم باشند از دست و زبان او. چه شده که من و تو به اندازه که قدرت داشته باشیم و دستمان برسد، آزار زیردستان را روا می داریم ، و از ایذاء و ظلم به آن ها مضایقه نداریم ،و اگر با دست نتوانستیم آزارشان کنیم ، با تیغ زبان در حضور آنها وگرنه در غیاب ، اشتغال به کشف اسرار و هتک استار آن ها پیدا می کنیم ، و به تهمت و غیبتشان می پردازیم . پس ما که مسلمانان ، از دست و زبانمان سالم نیستند، دعوی اسلامیتمان مخالف با حقیقت ، و قلبمان مخالف با علنمان ، پس در زمره منافقان و دو رویانیم[2] .

    منبع :
  • چهل حدیث حضرت امام خمینی (ره )،چاپ اول ، تابستان 1368، مرکز نشر فرهنگی رجاء ، لیتو گرافی وچاپ گلشن .
    پی نوشت:
  • [1]- اصول کافی ، ج 2،کتاب الایمان و الکفر، باب المؤ من و علاماته
  • [2] - چهل حدیث ، ص 137 و 138

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

امکان اخص Contingency,probability

بنابراین باید امکان را مقابل ضرورت دانست؛ اما بسته به اینکه واژه امکان در مقابل چه ضرورتی مطرح شود، معانی مختلفی از امکان خواهیم داشت.
No image

گادامر (2002-1900)

پر بازدیدترین ها

No image

اخلاق کانتی

No image

مراتب و درجات عقل

No image

زیادت وجود بر ماهیت

صفات خداوند

صفات خداوند

Powered by TayaCMS