دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب مواجهه با اخلاق ارسطویی منتشر شد

No image
کتاب مواجهه با اخلاق ارسطویی منتشر شد
کتاب "مواجهه با اخلاق ارسطویی: اخلاق قدیم و جدید" تألیف اوگن گارور از سوی انتشارات دانشگاه شیکاگو منتشر شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، پرسش مهم زندگی فکری ارسطو این بود که زندگی خوب چیست. این پرسش در جهان ما دچار قبض و بسطهای بسیاری شده است.
پاره‌ای افراد در جهان ما بر این نکته دست گذاشته‌اند که زندگی خوب را می‌توان با عمل خوب معادل گرفت و عده‌ای دیگر بر پرورش استعدادها و قابلیتها تأکید کرده‌اند.
مؤلف در این کتاب اما می‌خواهد نشان دهد پرسش ارسطویی برای زمانه ما هم کارآمد است و می‌توان آن را چنان تقسیر کرد که برای نظام اخلاقی ما هم حرفهایی را برای گفتن داشته باشد.
منبع :

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

امکان اخص Contingency,probability

بنابراین باید امکان را مقابل ضرورت دانست؛ اما بسته به اینکه واژه امکان در مقابل چه ضرورتی مطرح شود، معانی مختلفی از امکان خواهیم داشت.
No image

گادامر (2002-1900)

پر بازدیدترین ها

No image

اخلاق کانتی

No image

زیادت وجود بر ماهیت

صفات خداوند

صفات خداوند

No image

اخلاق توصیفی

No image

مراتب و درجات عقل

Powered by TayaCMS