دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مرجعیت؛ سد محکم در برابر جبهه کفر و استکبار

مرجعیت با اتکا به درک درست از دوگانه استکبار و استضعاف و با شناخت دقیق از نقشه کفر جهانی در تقابل تمدن غربی در مقابل تمدن اسلامی بزرگترین ضربات را بر استکبار و جبهه کفر وارد ساخته است.
مرجعیت؛ سد محکم در برابر جبهه کفر و استکبار
مرجعیت؛ سد محکم در برابر جبهه کفر و استکبار
حجت‌الاسلام دکتر احمد کوثری مدیر کارگروه امت و تمدن پژوهشکده باقرالعلوم (علیه السلام) در یادداشتی در خصوص فتاوای اخیر مراجع تقلید در حمایت از رهبر انقلاب و تهدیدات ترامپ نکاتی را تبیین کرده است که در ادامه آن را می‌خوانید.

مرجعیت دینی، مهمترین و مقدس‌ترین نهاد مذهبی- اجتماعی اسلامی است که همواره ملجا و پناه مردم در مقابل مستکبران و قلدران عالم بوده است و به فرموده حضرت امام خامنه ای، خطّ مقدّم جبهه‌ی تقابل با تهدیدهای دشمن در عرصه‌های گوناگون یکی از ناشناخته‌ترین ابعاد حوزه‌های علمیّه و کارکرد مجموع علمای دین است. بی‌شک هیچ حرکت اصلاحی یا انقلابی در ۱۵۰ سال اخیر را در ایران و عراق نمی‌توان یافت که علمای دین آن را رهبری نکرده یا در خطوط مقدّم آن حضور نداشته‌اند. این نشانه‌ی مهمّی از سرشت حوزه‌های علمیّه است.

در طول این دوران، در همه‌ی مواردِ سیطره جویی استعمار و استبداد، تنها علمای دین بودند که ابتدائاً وارد میدان شده و در بسیاری موارد به برکت حمایت مردم توانستند دشمن را ناکام بگذارند. هیچکس جز آنان جرئت دم زدن نداشت و یا مسئله را بدرستی درک نمی‌کرد و پس از فریاد علما بود که شاید دیگرانی هم صدایی بلند می‌کردند.

لذا مرجعیت با اتکا به درک درست از دوگانه استکبار و استضعاف و با شناخت دقیق از نقشه کفر جهانی در تقابل تمدن غربی در مقابل تمدن اسلامی، از میرزای بزرگ شیرازی در تحریم تنباکو گرفته که کمر استعمار پیر بریتانیا را شکست تا حضرت امام روح الله که با انقلاب جهانی خود اسلام ناب را بر سر دست گرفته و با شعار نه شرقی و نه غربی ضربات نهایی را بر مستکبران جهانی وارد ساخته و با رهبری داهیانه امام خامنه ای با تشکیل جبهه مقاومت اسلامی گامی مهم در رسیدن به تمدن اسلامی برداشته و اینک با فتوای مرجعی بصیر و آگاه چون حضرت آیت الله مکارم شیرازی در محارب خواندن سران آمریکا و رژیم صهیونیستی بزرگترین ضربات را بر استکبار و جبهه کفر وارد ساخته است.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با احساس وظیفه خطیری که بر دوش مرجعیت قرار داده شده بعد از اظهارات سخیف ترامپ رئیس جمهور بی خرد آمریکا و بازنشر برخی سخنان این هتاک توسط برخی سران رژیم جعلی صهیونیستی طی چند خط نوشتند: "هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا (لا سمح الله) تعرّضی نماید، حکم محارب دارد و هرگونه همکاری و تقویت آن توسط مسلمانان یا دولت‌های اسلامی حرام است و لازم است عموم مسلمانان در سراسر جهان این دشمنان را از حرف و خطای خود پشمیان نمایند و اگر متحمل مشقت یا خسارتی شوند، اجر مجاهد فی سبیل الله را دارند، ان شاء الله." و همین چند خط کافی بود تا مرجعیت دینی دیگری چون حضرت آیت الله نوری همدانی هم پا به عرصه بگذارد و پیرو آن بیش از یکصد عالم اهل سنت یکصدا از این فتوا اعلام حمایت نمایند و سران کفر خصوصاً ترامپ و نتانیاهو را مصداق محارب دانسته و موجی از هراس و وحشت در بین سران استکبار جهانی ایجاد شده و این فتوای تاریخی و مقدس بازتاب گسترده ای در دنیا داشته باشد.

از اکانت موساد گرفته تا خبرگزاری‌ها و رسانه‌های معتبری در دنیا مانند: فاکس نیوز، جروزالم پست، واشنگتن تایمز، نیوزویک، اکونومیک، یورونیوز و… تا خبرگزاری‌های معروف عربی مانند الشرق الاوسط و شبکه‌های معاند صهیونیستی_تکفیری مانند شبکه کلمه و شبکه وصال به این فتوای مهم واکنش نشان دادند و اکثر این رسانه‌ها با برجسته کردن این فتوا آن را فتوایی در جهت حذف ترامپ و نتانیاهو عنوان کردند و مجله آمریکایی و معروف نیوزویک در ضمن تحلیلی با هراس تمام، می‌آورد: " این فتوا در پاسخ به یک استفتا (درخواست رسمی) امضا و مهر شده است و از این جهت اهمیت دارد که مستقیماً از ترامپ نام می‌برد و برخلاف فتوای ناموجود علیه سلاح‌های هسته‌ای، این یکی واقعی است."

این بازتاب گسترده بین المللی نشان داد که هنوز مرجعیت دینی نقش برجسته و اصلی را در دنیای اسلام بازی می‌کند و اهمیت فتوای یک مرجعیت دینی چقدر زیاد است که با یک فتوا می‌تواند کمر دنیای کفر را بشکند.

در مضمون این فتوا حکم به محارب بودن سران آمریکا و رژیم صهیونیستی در صورت هرگونه تعرضی به رهبری و مرجعیت، شده است و در اینجا باید کمی توضیح دهیم که محارب به چه کسی می‌گویند و حکم محارب چیست؟

محاربه در لغت از واژه حرب گرفته شده و بمعنای جنگیدن است و از لحاظ حقوقی بمعنای از بین بردن نظم و امنیت با استفاده از اسلحه یا بدون آن می‌باشد. در قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲/۰۲/۰۱ در فصل هشتم - بحث محاربه طی ماده ۲۷۹ چنین آمده است: "محاربه عبارت از کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آنها است، به نحوی که موجب ناامنی در محیط گردد."

و در ماده ۲۸۲ آن حکم محارب چنین آورده شده است: "حد محاربه یکی از چهار مجازات زیر است:

الف- اعدام

ب- صلب

پ- قطع دست راست و پای چپ

ت- نفی بلد"

مبنای جرم انگاری محاربه آیة ۳۳ سورة مائده است که خداوند متعال در بیان حکم محارب فرموده است:

«ان یقتّلوا اویصلّبوا او تقطَّع ایدیهم و ارجلهم من خلاف، او ینفوا من الارض».

یعنی: محارب را به قتل رسانده، یا به دار کشند و یا دست و پایشان به خلاف یکدیگر بِبُرند و یا به نفی و تبعید از سرزمین (صالحان) دور کنند.

در نتیجه باید گفت ترامپ و نتانیاهو و سران آمریکا و رژیم صهیونیستی که هم با ایجاد جنگ علیه جمهوری اسلامی و برخی مسلمانان منطقه و هم با اظهارت سخیف خود نسبت به ولی امر مسلمین، موجب اخلال در نظم و ناامنی شده اند، محارب بوده و هر مسلمان و فرد آزاده ای باید تا حد توان، حکم محارب را در مورد این محاربین اجرا نماید.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پیشنهاد اصلاح و حذف موادی از قانون مدنی بخش سوم و پایانی

پیشنهاد اصلاح و حذف موادی از قانون مدنی بخش سوم و پایانی

اشاره: «پیشنهاد اصلاح و حذف موادی از قانون مدنی ) مواد ۸۲۶ الی ۱۲۵۱)» عنوان مقاله‌ای است که بخش دوم آن در شماره قبلی صفحه حقوقی اطلاعات چاپ شد. بخش سوم و پایانی این مقاله را می‌خوانیم.
چرا امام رضا(ع) در طوس مدفون است؟

چرا امام رضا(ع) در طوس مدفون است؟

اوضاع کشورهای اسلامی در عهد مأمون بسیار آشفته و نگران کننده بود و شکلگیری نهضت علویان که عکسالعمل سختگیریهای خلفای عباسی به خصوص هارونالرشید بود، مأمون را به فکر و چارهاندیشی واداشت تا با دست زدن به اقدامات تازه جنبش به وجود آمده را به آرامش و سکون مبدل کند.
چرا امام‌حسن(ع) فرمان صلح و امام‌حسین(ع) فرمان جهاد دادند؟

چرا امام‌حسن(ع) فرمان صلح و امام‌حسین(ع) فرمان جهاد دادند؟

موضوع فرمان صلح امام حسن (ع) و فرمان جهاد و شهادت امام حسین (ع) دو رویدادی است که به اقتضای زمان رخ داد و مشابه آن در زمان پیامبر (ص) وجود داشت، اما در هر دو مقطع تاریخ بسیاری از مسلمانان تقوا پیشه نکردند و از فرمان معصوم سرپیچی کردند.
چرایی وجوب حکومت اسلامی

چرایی وجوب حکومت اسلامی

بر اساس آموزه‌های قرآن، وجوب حکومت اسلامی الزامآور است تا بتواند احکام الهی را هم چون اقامه نماز، گرفتن زکات، اجرای قوانین قضایی و مانند آنها را اجرایی کند؛ زیرا هر گونه قضاوتخواهی از طاغوت حرام بوده و ولایت طاغوت باطل است و لازم است به جای طاغوت به ولایت غیر طاغوت تن داد که ولایت الهی است.(بقره، آیه 257؛ نساء، آیه 76)
چه مواقعی مراجعه به پزشکی قانونی الزامی است؟

چه مواقعی مراجعه به پزشکی قانونی الزامی است؟

بسیاری نمی‌دانند که مثلاً چه زمانی باید به پزشکی قانونی مراجعه کرد و چه مدارکی را باید به همراه برد؟ آیا فرد می‌تواند رأساً برای گرفتن طول درمان یا هر موضوع دیگری که مراجعه به پزشکی قانونی را الزامی می‌کند، به مراکز مربوط مراجعه کند؟

پر بازدیدترین ها

آشنایی با تفاوت‌های حقوقی مباشرت، معاونت و مشارکت در جرم

آشنایی با تفاوت‌های حقوقی مباشرت، معاونت و مشارکت در جرم

طبق ماده ۲ قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392، هر رفتاری اعم از فعل یا ترک فعل که در قانون برای آن مجازات تعیین شده است، جرم محسوب می‌شود.
قرار رد دعوی چیست و چه کاربردی دارد؟

قرار رد دعوی چیست و چه کاربردی دارد؟

قرار در لغت به‌معنای ثبات و استوار کردن است و با توجه به تعریفی که در ترمینولوژی حقوق آمده است به تصمیم دادگاه در امور ترافعی (اختلافی) که کلاً یا بعضاً قاطع خصومت نباشد، اطلاق می‌گردد و از سوی مقام قضایی در حین انجام تحقیقات و در موارد خاص در جریان محاکمه صادر می‌شود.
ولی قهری کیست و چه اختیاراتی دارد؟

ولی قهری کیست و چه اختیاراتی دارد؟

شاید برای افرادی که اطلاعات دقیقی از واژه‌ها و اصطلاحات حقوقی ندارند، تفاوت میان ولایت و حضانت فرزند مشخص نباشد.
شیطان جن است یا فرشته؟

شیطان جن است یا فرشته؟

شيطان جن است يا فرشته؟ اگر جن است، پس چرا در قرآن گفته شده است كه: "تمام فرشتگان سجده كردند جز شيطان" و اگر فرشته است، پس چرا در آيهای مشابه گفته شده كه تمام فرشتگان سجده كردند جز ابليس، كه از جنيان بود: "كان من الجن"؟!
قرار اناطه چیست و شرایط صدور آن چگونه است؟

قرار اناطه چیست و شرایط صدور آن چگونه است؟

تصمیم‌‌‌‌های دادگاه‌ها درخصوص پرونده‌های مطرح‌شده در آنها، به دو نوع «حکم» و «قرار» تقسیم می‌شوند.
Powered by TayaCMS