دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آشنا کردن نسل جوان با معارف اسلامی

No image
آشنا کردن نسل جوان با معارف اسلامی

کلمات کلیدی: آشنا كردن نسل جوان با معارف اسلامي

نویستده: آیت الله العظمی صافی

ضروری است باید از هر فرصتی برای نشر و تبیین معارف اهل بیت (ع) استفاده کرد

آیت الله العظمی صافی گلپایگانی اظهار کرد: ما افتخار می‌کنیم پیرو اهل بیت (ع) هستیم و باید از هر فرصتی برای نشر و تبیین و تبلیغ معارف غنی ائمه اطهار علیهم السلام بهره بگیریم و رسالت‌های خود را به درستی انجام دهیم.

به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید در دیدار جمعی از طلاب کشور ترکیه با تسلیت سالروز وفات حضرت زینب کبری سلام الله علیها، از این بانوی بزرگوار به عنوان اسوه‌ی زنان عالم یاد و تصریح کرد: حضرت زینب سلام الله علیها در جریان کربلا نقش بسیار مهمی را ایفا کردند و با خطبه‌ها و بیانات خود، ظلم و طغیان‌گری یزدیان را برملا کردند.

وی در خصوص محل دفن این بانوی بزرگوار بیان کرد: احتمال است که مشهد ایشان در مصر باشد و در شهر قاهره مزار و بارگاهی وجود دارد که عده‌ی کثیری از علاقمندان آن حضرت از اول ماه رجب در آنجا جمع می‌شوند و به حضرت زینب سلام الله علیها متوسل می‌شوند و کراماتی نیز در آنجا مشاهده شده است؛‌ البته در سوریه نیز زیارتگاه آن حضرت مورد توجه مردم است.

مدرس خارج حوزه علمیه قم در ادامه با قدردانی از فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده توسط طلاب کشور ترکیه به منظور تبلیغ و ترویج معارف اسلامی در این کشور گفت: ‌من از اقدامات شما بسیار خوشحال شدم و کاش من هم یکی از شما بودم و می‌توانستم سهمی در این امر مهم و ارزشمند داشته باشم.

صافی گلپایگانی با اشاره به اهمیت مساله ولایت اهل بیت علیهم السلام خطاب به طلاب کشور ترکیه اظهار کرد: سفرهای تبلیغی شما،‌ سفر الی الله،‌ الی الرسول و الی القرآن است و فعالیت شما نوعی جهاد به حساب می‌آید و باید قدر موقعیت خود را بدانید و از این فرصت‌ها برای تبیین معارف اهل بیت علیهم‌السلام استفاده کنید.

این مرجع تقلید ادامه داد:‌ من هم برای موفقیت روز افزون شما دعا می‌کنم و امیدوارم با برخورد مناسب و رفتار خوب بتوانید همه را به سوی معارف اهل بیت و آموزه‌های اسلامی دعوت کنید.

صافی ابراز کرد: مردم ترکیه نیز اهل بیت عصمت و طهارت را دوست دارند و امیدوارم شما بتوانید با برنامه ریزی مناسب معارف و آموزه‌های اهل بیت را در این کشور بیش از پیش تبلیغ و ترویج کنید.

این مرجع تقلید، ترویج و تبلیغ معارف اسلامی را در کشورهای خارجی امری مهم ارزیابی کرد و افزود: باید روی این مساله کار کرد و معارف غنی اهل بیت علیهم السلام و اسلام و تشیع را برای جامعه تبیین کرد.

صافی با تاکید بر اینکه باید نسل جوان را با معارف و حقایق اهل بیت عصمت و طهارت آشنا کرد، ابراز کرد:‌ به جز مکتب شیعه هیچ مذهبی،‌ چنین آموزه‌های غنی در اختیار ندارد.

وی نامه‌های امام علی علیه‌السلام و خطبه‌های این امام همام در نهج‌البلاغه را بسیار غنی توصیف کرد و افزود:‌ خطبه‌های امام علی علیه‌السلام بسیار غنی، پرمحتوا، معرفت‌آموز و اثر بخش است و باید معارف آن را برای اقشار مختلف جامعه تبیین کرد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

کتاب هویت دینی جوانان

کتاب هویت دینی جوانان

این کتاب به مسئله دین و دینداری جوانان و نوجوانان و آسیب شناسی تبلیغ دینی و دین داری در جامعه و تبلیغ دینی برای جوانان پرداخته است.

جدیدترین ها در این موضوع

آدابی از عبودیت

آدابی از عبودیت

از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق، قدرتی را نپذیرند و جز ثنای حق و آنکه از اولیاء حق است، ثنای کسی را نگویند.
فهم و دریافت زبان قرآن

فهم و دریافت زبان قرآن

من امیدوارم که ما این حجاب جحود را از قلب‌هایمان برداریم و از خدای تبارک و تعالی بخواهیم که ما را آشنا کند به لسان قزآن.
علت بعثت انبیاء

علت بعثت انبیاء

اگر برای هر علمی موضوعی است... علم همه انبیاء هم موضوعش انسان است ...
ترک علاقه به دنیا

ترک علاقه به دنیا

علائق را باید کم بکنید، علاقه‌ها باید کم بشود، طبیعتاً ماها از اینجا می‌رویم، علی ایّ حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی‌کند.
دعا روح عبودیت

دعا روح عبودیت

اینهایی که از کتب ادعیه انتقاد می‌کنند برای این است که نمی‌دانند، جاهل‌انند، بیچاره‌اند که این کتب ادعیه چطور انسان را می‌سازد، این دعاهایی که از ائمه ما وارد شده است مثل کمیل، مناجات شعبانیه، دعای حضرت سیدالشهداء(ع) و دعای«سمات» اینها چه جور انسان را درست می‌کنند...

پر بازدیدترین ها

ترک علاقه به دنیا

ترک علاقه به دنیا

علائق را باید کم بکنید، علاقه‌ها باید کم بشود، طبیعتاً ماها از اینجا می‌رویم، علی ایّ حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی‌کند.
هوای نفس

هوای نفس

از هوای نفس بپرهیزید همان گونه که از دشمنانتان می پرهیزید چیزی دشمن تر برای افراد با شخصیت از پیروی هوای نفس و درو شده های زبان نیست.
No image

اسیر شهوت

آنهایی که بنده دنیا و شهوت خویش اند، و طوق بندگی هوای نفس را در گردن نهادند، بندگی از هر کسی که دنیا را پیش او سراغ دارند یا احتمال می دهند، می کنند و خاضع او می شوند و اگر در ظاهر زبان منیت و عفت نفس گشایند، تدلیس محض است و اعمال آنها و اقوال آنها، این کلام را تکذیب کنند.
افراط و تفریط قوه شهوت

افراط و تفریط قوه شهوت

افراط در قوه شهوت عبارت از آن است که عقل انسان مقهور شهوت شده و همّت مرد مصروف تمتّع از زنان و کنیزان گردد و از پیمودن راه آخرت محروم شود.
اصول صفات حمیده

اصول صفات حمیده

در بیان صفات حمیده و اخلاق پسندیده روح که از اعمال حسنه و سنن سنیّه بدن و اعضا به تدریج حاصل مى‌شود
Powered by TayaCMS