دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افتتاح30 کتابخانه ادبیات دفاع مقدس در 30 دانشگاه کشور

No image
افتتاح30 کتابخانه ادبیات دفاع مقدس در 30 دانشگاه کشور
سردار میرفیصل باقرزاده از افتتاح 30 کتابخانه تخصصی ادبیات دفاع مقدس در 30 دانشگاه کشور به مناسبت هفته دفاع مقدس خبر داد.
 
به گزارش خبرنگار فارس، میرفیصل باقرزاده رئیس بنیاد حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس امروز در نشستی خبری با خبرنگاران برنامه‌های این بنیاد را برای هفته دفاع مقدس اعلام کرد.                                      
وی گفت: روز ششم مهر ماه با حضور وزرای علوم و فرهنگ و ارشاد اسلامی نخستین و مهم‌ترین کتابخانه‌ از بین این 30 کتابخانه در دانشگاه تهران راه‌اندازی و به کتابخانه تخصصی ادبیات دفاع مقدس مجهز می‌شود.
به گفته باقرزاده، این کتابخانه‌ها در سه فاز راه‌اندازی می‌شوند که در فاز نخست دانشگاه‌های فردوسی مشهد، صنعتی امیرکبیر، تبریز، شهید باهنر، زنجان، شهید چمران، گیلان، صنعتی اصفهان، علامه طباطبایی و یزد در دستور کار قرار دارند.                                                  
مسعود امیرخانی، مدیر انتشارات بنیاد حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در حاشیه این نشست خبری به خبرنگار فارس، گفت: این کار به همت بنیاد و با همکاری وزارت علوم، فنون و فناوری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام می‌شود.                                                        
در این همکاری سه جانبه بنیاد حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با کمک وزارت ارشاد کتب مورد نیاز این کتابخانه‌ها را تامین کرده است. وزارت علوم نیز وظیفه تامین مکان، فضا و تجهیزات این کتابخانه‌ها را در دانشگاه‌ها را برعهده داشته است.                                           
به گفته امیرخانی، قرار داشتن دانشگاه در مرکز استان و وسعت مکان و فضای هر دانشگاه و تجهیزات آن از جمله معیارهای انتخاب دانشگاه‌ها بوده است.
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

آدابی از عبودیت

آدابی از عبودیت

از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق، قدرتی را نپذیرند و جز ثنای حق و آنکه از اولیاء حق است، ثنای کسی را نگویند.
فهم و دریافت زبان قرآن

فهم و دریافت زبان قرآن

من امیدوارم که ما این حجاب جحود را از قلب‌هایمان برداریم و از خدای تبارک و تعالی بخواهیم که ما را آشنا کند به لسان قزآن.
علت بعثت انبیاء

علت بعثت انبیاء

اگر برای هر علمی موضوعی است... علم همه انبیاء هم موضوعش انسان است ...
ترک علاقه به دنیا

ترک علاقه به دنیا

علائق را باید کم بکنید، علاقه‌ها باید کم بشود، طبیعتاً ماها از اینجا می‌رویم، علی ایّ حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی‌کند.
دعا روح عبودیت

دعا روح عبودیت

اینهایی که از کتب ادعیه انتقاد می‌کنند برای این است که نمی‌دانند، جاهل‌انند، بیچاره‌اند که این کتب ادعیه چطور انسان را می‌سازد، این دعاهایی که از ائمه ما وارد شده است مثل کمیل، مناجات شعبانیه، دعای حضرت سیدالشهداء(ع) و دعای«سمات» اینها چه جور انسان را درست می‌کنند...

پر بازدیدترین ها

ترک علاقه به دنیا

ترک علاقه به دنیا

علائق را باید کم بکنید، علاقه‌ها باید کم بشود، طبیعتاً ماها از اینجا می‌رویم، علی ایّ حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی‌کند.
اصول صفات حمیده

اصول صفات حمیده

در بیان صفات حمیده و اخلاق پسندیده روح که از اعمال حسنه و سنن سنیّه بدن و اعضا به تدریج حاصل مى‌شود
افراط و تفریط قوه شهوت

افراط و تفریط قوه شهوت

افراط در قوه شهوت عبارت از آن است که عقل انسان مقهور شهوت شده و همّت مرد مصروف تمتّع از زنان و کنیزان گردد و از پیمودن راه آخرت محروم شود.
هوای نفس

هوای نفس

از هوای نفس بپرهیزید همان گونه که از دشمنانتان می پرهیزید چیزی دشمن تر برای افراد با شخصیت از پیروی هوای نفس و درو شده های زبان نیست.
No image

اسیر شهوت

آنهایی که بنده دنیا و شهوت خویش اند، و طوق بندگی هوای نفس را در گردن نهادند، بندگی از هر کسی که دنیا را پیش او سراغ دارند یا احتمال می دهند، می کنند و خاضع او می شوند و اگر در ظاهر زبان منیت و عفت نفس گشایند، تدلیس محض است و اعمال آنها و اقوال آنها، این کلام را تکذیب کنند.
Powered by TayaCMS