دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

اهانت کنندگان به اسلام باید جریمه و مجازات شوند

No image
اهانت کنندگان به اسلام باید جریمه و مجازات شوند مدیر کل سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی (آیسیسکو) از کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی و شوراهای وابسته به این سازمان خواست از سازمان ملل متحد بخواهند مصوبه‌ای صادر کند تا به موجب آن اهانت کنندگان به اسلام و مقدسات اسلامی جریمه و مجازات شوند.
به گزارش شیعه نیوز به نقل از خبرگزاری مهر، عبدالعزیز بن عثمان تویجری مدیر کل سازمان تربیت، علوم و فرهنگ اسلامی ( آیسیسکو) در پی افزایش اهانت به اسلام و مقدسات اسلامی طی بیانیه ای تصریح کرد: کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی و کشورهای وابسته، با این تصمیم در خصوص صدور مصوبه مذکور موافقت کرده اند .
وی این اقدام را در شرایطی که تعرض به انبیاء و مقدسات الهی و دینی افزایش یافته بسیار ضروری اعلام و سکوت در مقابل چنین اقداماتی را غیرممکن خواند .
وی با اظهار تأسف از چگونگی تعامل و برخورد سازمانهای غربی با مسائل ملت مسلمان افزود: در مورد اهانت به ادیان و انبیاء الهی باید جایگاه کشورهای اسلامی در دفاع از حضرت محمد (ص)، دیگر انبیاء و مقدسات دینی ثابت و مشخص شود، با وجود همه حساسیتهایی که وجود دارد، اما هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

آدابی از عبودیت

آدابی از عبودیت

از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق، قدرتی را نپذیرند و جز ثنای حق و آنکه از اولیاء حق است، ثنای کسی را نگویند.
فهم و دریافت زبان قرآن

فهم و دریافت زبان قرآن

من امیدوارم که ما این حجاب جحود را از قلب‌هایمان برداریم و از خدای تبارک و تعالی بخواهیم که ما را آشنا کند به لسان قزآن.
علت بعثت انبیاء

علت بعثت انبیاء

اگر برای هر علمی موضوعی است... علم همه انبیاء هم موضوعش انسان است ...
ترک علاقه به دنیا

ترک علاقه به دنیا

علائق را باید کم بکنید، علاقه‌ها باید کم بشود، طبیعتاً ماها از اینجا می‌رویم، علی ایّ حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی‌کند.
دعا روح عبودیت

دعا روح عبودیت

اینهایی که از کتب ادعیه انتقاد می‌کنند برای این است که نمی‌دانند، جاهل‌انند، بیچاره‌اند که این کتب ادعیه چطور انسان را می‌سازد، این دعاهایی که از ائمه ما وارد شده است مثل کمیل، مناجات شعبانیه، دعای حضرت سیدالشهداء(ع) و دعای«سمات» اینها چه جور انسان را درست می‌کنند...

پر بازدیدترین ها

ترک علاقه به دنیا

ترک علاقه به دنیا

علائق را باید کم بکنید، علاقه‌ها باید کم بشود، طبیعتاً ماها از اینجا می‌رویم، علی ایّ حال چه علاقه قلبی به چیزی داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقی به حال ما نمی‌کند.
هوای نفس

هوای نفس

از هوای نفس بپرهیزید همان گونه که از دشمنانتان می پرهیزید چیزی دشمن تر برای افراد با شخصیت از پیروی هوای نفس و درو شده های زبان نیست.
No image

اسیر شهوت

آنهایی که بنده دنیا و شهوت خویش اند، و طوق بندگی هوای نفس را در گردن نهادند، بندگی از هر کسی که دنیا را پیش او سراغ دارند یا احتمال می دهند، می کنند و خاضع او می شوند و اگر در ظاهر زبان منیت و عفت نفس گشایند، تدلیس محض است و اعمال آنها و اقوال آنها، این کلام را تکذیب کنند.
افراط و تفریط قوه شهوت

افراط و تفریط قوه شهوت

افراط در قوه شهوت عبارت از آن است که عقل انسان مقهور شهوت شده و همّت مرد مصروف تمتّع از زنان و کنیزان گردد و از پیمودن راه آخرت محروم شود.
اصول صفات حمیده

اصول صفات حمیده

در بیان صفات حمیده و اخلاق پسندیده روح که از اعمال حسنه و سنن سنیّه بدن و اعضا به تدریج حاصل مى‌شود
Powered by TayaCMS