دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

حجه الاسلام سید حسن خمینی امام خمینی معیار حرکت انقلاب در مسیر صحیح است

No image
حجه الاسلام سید حسن خمینی امام خمینی معیار حرکت انقلاب در مسیر صحیح است حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی، حضرت امام خمینی (ره) و دیدگاه‌های ایشان را بهترین ملاک برای شناخت راه درست انقلاب دانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سید حسن خمینی، متولی آستان حضرت امام خمینی(ره) در جمع اعضای ستاد برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی (ره)، گفت: حضور مسؤولان و مردم در روز چهاردهم خرداد، در حرم امام خمینی(ره)، تجدید میثاقی دیگر با بنیانگذار انقلاب اسلامی است.
متولی آستان حضرت امام خمینی(ره) با اشاره به این که سال آینده بیستمین سالگرد ارتحال امام راحل است، گفت: بیستمین سالگرد ارتحال امام راحل، سال مهمی است و جا دارد از همین امسال نگاه ویژه‌ای به مراسم سال آینده داشته باشیم.
وی با تأکید بر این که طبق عقاید کلامی و فلسفی ما، امام خمینی (ره) به چنین مراسمی محتاج نیست، گفت: جامعه امروزی ما محتاج تذکار و یاد امام راحل در برگزاری چنین مراسم‌هایی است.
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی افزود: ایام سالگرد امام خمینی(ره)، بهانه‌ای است تا جامعه ما بر سر سفره امام راحل بنشیند و بیشترین استفاده را از مراسم داشته باشند.
وی با بیان این که وقتی نماد یا پرچمی در جوامع نباشد راه گم می‌شود، گفت: نماد و پرچم دین و معنویت در همه کشورهای اسلامی، امام خمینی‌(ره) است.
وی با تأکید بر این که وجود یک نماد برای یک اندیشه و یک جامعه لازم است، گفت: جامعه ما با نزدیک شدن به این پرچم و کانون، خود را بیشتر از گذشه به آرمان‌های انقلاب نزدیک می‌کند.
متولی آستان مقدس امام خمینی (ره)، مراسم بزرگداشت امام راحل را بزرگداشت آیین، دین و هویت خودمان دانست و گفت: نتیجه کم توجهی به این مراسم، فراموش کردن یک نماد هویت‌ بخشی است.
استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر این که برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، فقط پیوند با گذشته نیست، گفت: این مراسم پیوند ما با آینده را فراهم می‌کند و مسیری است که با آن مسیر می‌خواهیم آینده‌مان را بسازیم.
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی افزود: تا زمانی که یاد این مکتب، سیدالشهدا، دینداری و آزادگی در این مملکت است، یاد امام خمینی (ره) هم زنده خواهد بود.
وی افزود: مسؤولان باید نقاط ضعف و نقصان این مراسم را شناسایی و رفع کنند.
متولی آستان مقدس امام خمینی (ره)، بررسی اندیشه امام راحل را یکی از ابعاد مهم این مراسم بر شمرد و تصریح کرد: بجا است که در سال آینده و در بیستمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، به این بُعد توجه بیشتری داشته و برنامه‌ریزی بهتری کنیم.
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی، هر لحظه تلاش کردن در مسیر امام راحل را پیدایش افق‌های جدیدی دانست و گفت: باید عواملی که می‌خواهند روح مقدس امام را از ما بگیرند، شناخته شده و به مردم نیز شناسانده شوند.
متولی آستان امام خمینی(ره) با بیان این که موانع، آسیب‌های بیرونی و از بین رفتن شرایط آسیب‌هایی است که متوجه هر مکتب می‌شود، گفت:‌ مکتب سیاسی و اندیشه امام راحل می‌تواند در معرض این آسیب‌ها قرار بگیرد.
وی با تأکید به این که رمز بقای انقلاب اسلامی رمز پیروزی آن است، گفت:‌ کم شدن ایمان در متولیان و متصدیان انتقال اندیشه امام راحل به نسل‌های بعدی از خطرهایی است که مکتب و اندیشه امام خمینی (ره) را تهدید می‌کند.
این استاد حوزه علمیه قم در ادامه سخنانش این سؤال را مطرح کرد که آیا میزان ایمان به اندیشه و اهداف امام در زمان ما، با زمان دوران دفاع مقدس برابر است؟
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی در ادامه افزود: برای ساختن جامعه آرمانی باید از خودمان شروع کنیم و ایمان خود را نسبت به این آرمان‌ها تقویت کنیم.
وی با بیان این که دفاع مقدس از جنس دیگری در این دنیا تشکیل شده بود، گفت: افرادی که می‌خواهند آن فرهنگ و جریان را منتقل کنند باید آن جنس و زلالی که خودشان لمس کرده‌اند را حفظ کنند.
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی، آسیب‌های کارآمدی از مهم‌ترین آسیب‌هایی است که مکاتب را کنار می‌زند، گفت: باید از این اتهام نسبت به مکتب و اندیشه امام راحل دفاع کرد و بزرگ‌ترین دفاع آن کارآمدی اندیشه‌های امام خمینی (رة)است.
این استاد حوزه علمیه، قانون اساسی و حکومت جمهوری اسلامی را مظهر اندیشه امام خمینی (ره) دانست و گفت: اگر این ها کارآمدی نداشته باشند، دفاع، بیان و تعریف از این اندیشه فایده‌ای ندارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: رمز بقای امام راحل در جامعه این است که متهم به ناکارآمدی نظام نشویم و همه باید در این راستا تلاش کنند.
گفتنی است، مراسم دیدار مسؤولان برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی(ره) با متولی آستان امام خمینی (ره)، صبح دیروز، در حرم مطهر امام خمینی و با سخنرانی حجت الاسلام سیدحسن خمینی، برگزار شد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رزق حلال

رزق حلال

امام صادق (ع) قرمودند: «ترک یک لقمه‌ حرام‌ نزد خدا، محبوب تر است از هزار رکعت نماز مستحبی.» (بحار الأنوار (ط ـ بیروت)، ج‌90، ص373)
نفاق

نفاق

امیرالمؤمنین علی (ع):«از نفاق دوری کن، به درستی که فرد دو رو نزد خداوند متعال دارای جایگاه و منزلت نیست.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌2، ص304)
عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

حضرت علی(ع) فرمودند: «هرکس اعضا و جوارح خویش را از حرام بازدارد، اخلاقش نیکو می گردد.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌5، ص432).
دوری از موضع تهمت

دوری از موضع تهمت

امام صادق (ع) فرمودند: هرگاه مؤمن به برادر [دینی] خود تهمت بزند، ایمان در قلب او از میان می‌رود، هم چنان که نمک در آب، ذوب می‌شود. (مشکاةالأنوار فی غررالأخبار، طبرسی، علی بن حسن، ص319)
قناعت

قناعت

حضرت علی (ع) فرمودند: «به جستجوی بی‌نیازی برخاستم، آن را جز در قناعت نیافتم؛ همواره قناعت کنید، تا بی‌نیاز باشید.» (جامع الأخبار (للشعیری)، محمد بن محمد،ص123)

پر بازدیدترین ها

رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم): «انَّما بُعِثتُ لِاُتمِمَّ مکارم الأخلاق»

رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم): «انَّما بُعِثتُ لِاُتمِمَّ مکارم الأخلاق»

«به راستی من مبعوث گردیدم تا مکارم اخلاق را کامل کنم»(بحار، ج 16، ص 210؛ ج 70، ص 372)
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
عن فاطمة الزهرا (سلام الله علیها): «لقد قال رسول الله (صلی الله علیه وآله وسلم) مثل الامام مثل الکعبة اِذْ تُؤْتی ولا تأتی»

عن فاطمة الزهرا (سلام الله علیها): «لقد قال رسول الله (صلی الله علیه وآله وسلم) مثل الامام مثل الکعبة اِذْ تُؤْتی ولا تأتی»

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) فرمود: «همانا رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمود: مثل امام، چونان کعبه است که بر گردش می‌چرخند و او بر گرد چیزی نمی‌چرخد».(بحارالانوار، ج 36، ص 353)
قال علیٌ (علیه‌السّلام): «الفُرصَه تمُّر مرِّ السَحاب فانتَهِزوا فُرَصَ الخَیّر» (نهج‌البلاغه فیض، ص 1086)

قال علیٌ (علیه‌السّلام): «الفُرصَه تمُّر مرِّ السَحاب فانتَهِزوا فُرَصَ الخَیّر» (نهج‌البلاغه فیض، ص 1086)

امام علی (علیه‌السلام) فرمود: «فرصت مانند ابر از افق زندگی می‌گذرد، مواقعی که فرصت‌های خیری پیش می‌آید غنیمت بشمارید و از آن‌ها استفاده کنید»
صله رحم در کلام پیامبر اکرم(ص)

صله رحم در کلام پیامبر اکرم(ص)

حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمودند: «ثواب صله رحم را از ثواب همه اطاعات زودتر میدهند» الکافی، ج 4 ص 68، ح 2(
Powered by TayaCMS