دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

شبهات وهابیت علیه شیعه پاسخ گفته شد

No image
شبهات وهابیت علیه شیعه پاسخ گفته شد شبهات عثمان الخمیس از رهبران وهابیت به شیعه در نشست علمی پاسخ به شبهات وهابیت علیه شیعه در مدرسه مبارکه فیضیه پاسخ داده شد.
به گزارش مرکز خبر حوزه، در ادامه سلسله نشست‌های پاسخ به شبهات وهابیت علیه شیعه، شبهات عثمان الخمیس از رهبران وهابیت در کویت که در سایت‌های مختلف منعکس شده بود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی قزوینی با اشاره به اینکه از شبهاتی که عثمان الخمیس و سایر علمای وهابی علیه شیعه داشته‌اند گفت: شیعیان را متهم به غلو نسبت به علم گسترده ائمه(ع) می‌کند و برای اثبات سخن خود به کتاب انوار النعمانیه سیدنعمت‌الله جزایری(ره) استناد می‌کند و آن را از کتب مورد اعتماد شیعه برمی‌شمرد.
وی افزود: کتاب انوار نعمانیه از کتب رده سوم و چهارم شیعه است و ما نیز معتقدیم که برخی از روایات آن ضعیف است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین قزوینی گفت: اهل سنت، روایات بسیاری در کتب خود از فضیلت اهل‌بیت(ع) و علم گسترده حضرت امیرالمومنین(ع) نقل کرده‌‌اند و حاکم نیشابوری از علمای برجسته اهل سنت در کتاب «معرفه اصول الحدیث» صفحه 96، ذیل آیه 45 سوره زخرف چنین فضایلی را نسبت به علی(ع) ثابت می‌کند.
وی با بیان اینکه شیعه برطهارت امیرالمومنین(ع) و اهل‌بیت(ع) به دو آیه طهارت و مباهله تمسک می‌کند گفت: چگونه است که شیعه وقتی عالم بودن را در مورد امیرالمومنین(ع) و اهل‌بیت(ع) ثابت می‌کند، غلو و شرک است ولی شما روایات بسیاری در عالم بودن افرادی مثل ابوسعید خُدری و حذیفه در سنن ترمذی و مسند ابن حنبل ذکر کرده‌اید که در آنها حذیفه تصریح کرده است پیامبر آنچه که در امت اسلام تا قیامت اتفاق خواهد افتاد را به ما خبر داده است.
وی یادآور شد: خطاب به عثمان الخمیس می‌گوییم، غلو آن نیست که شیعه درباره حضرت علی(ع) می‌گوید بلکه غلو آن است که مالک می‌گوید و تصریح می‌کند که من هیچ شبی نخوابیدم مگر اینکه در عالم رویا با پیامبر هم سخن بودم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین قزوینی گفت: در کتب صحیح بخاری و صحیح مسلم و سایر کتب حدیثی اهل سنت نیز چنین غلوهایی نسبت به صحابه بسیار وجود دارد و در مقابل، نسبت‌های ناروایی به پیامبر می‌دهند.
منبع خبر:
خبرگزاری حوزه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رزق حلال

رزق حلال

امام صادق (ع) قرمودند: «ترک یک لقمه‌ حرام‌ نزد خدا، محبوب تر است از هزار رکعت نماز مستحبی.» (بحار الأنوار (ط ـ بیروت)، ج‌90، ص373)
نفاق

نفاق

امیرالمؤمنین علی (ع):«از نفاق دوری کن، به درستی که فرد دو رو نزد خداوند متعال دارای جایگاه و منزلت نیست.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌2، ص304)
عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

حضرت علی(ع) فرمودند: «هرکس اعضا و جوارح خویش را از حرام بازدارد، اخلاقش نیکو می گردد.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌5، ص432).
دوری از موضع تهمت

دوری از موضع تهمت

امام صادق (ع) فرمودند: هرگاه مؤمن به برادر [دینی] خود تهمت بزند، ایمان در قلب او از میان می‌رود، هم چنان که نمک در آب، ذوب می‌شود. (مشکاةالأنوار فی غررالأخبار، طبرسی، علی بن حسن، ص319)
قناعت

قناعت

حضرت علی (ع) فرمودند: «به جستجوی بی‌نیازی برخاستم، آن را جز در قناعت نیافتم؛ همواره قناعت کنید، تا بی‌نیاز باشید.» (جامع الأخبار (للشعیری)، محمد بن محمد،ص123)

پر بازدیدترین ها

رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم): «انَّما بُعِثتُ لِاُتمِمَّ مکارم الأخلاق»

رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم): «انَّما بُعِثتُ لِاُتمِمَّ مکارم الأخلاق»

«به راستی من مبعوث گردیدم تا مکارم اخلاق را کامل کنم»(بحار، ج 16، ص 210؛ ج 70، ص 372)
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
عن فاطمة الزهرا (سلام الله علیها): «لقد قال رسول الله (صلی الله علیه وآله وسلم) مثل الامام مثل الکعبة اِذْ تُؤْتی ولا تأتی»

عن فاطمة الزهرا (سلام الله علیها): «لقد قال رسول الله (صلی الله علیه وآله وسلم) مثل الامام مثل الکعبة اِذْ تُؤْتی ولا تأتی»

حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) فرمود: «همانا رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمود: مثل امام، چونان کعبه است که بر گردش می‌چرخند و او بر گرد چیزی نمی‌چرخد».(بحارالانوار، ج 36، ص 353)
قال علیٌ (علیه‌السّلام): «الفُرصَه تمُّر مرِّ السَحاب فانتَهِزوا فُرَصَ الخَیّر» (نهج‌البلاغه فیض، ص 1086)

قال علیٌ (علیه‌السّلام): «الفُرصَه تمُّر مرِّ السَحاب فانتَهِزوا فُرَصَ الخَیّر» (نهج‌البلاغه فیض، ص 1086)

امام علی (علیه‌السلام) فرمود: «فرصت مانند ابر از افق زندگی می‌گذرد، مواقعی که فرصت‌های خیری پیش می‌آید غنیمت بشمارید و از آن‌ها استفاده کنید»
صله رحم در کلام پیامبر اکرم(ص)

صله رحم در کلام پیامبر اکرم(ص)

حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمودند: «ثواب صله رحم را از ثواب همه اطاعات زودتر میدهند» الکافی، ج 4 ص 68، ح 2(
Powered by TayaCMS