دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آدابی از عبودیت

از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق ، قدرتی را نپذیرند، و جز ثنای حق و آنکه از اولیاء حق است ، ثنای کسی را نگویند. مابندگانی هستیم که هیچ نداریم و هیچ نیستیم و هر چه هست قدرت الهی است .
آدابی از عبودیت
آدابی از عبودیت

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

از آداب عبودیت این است که جز قدرت حق ، قدرتی را نپذیرند، و جز ثنای حق و آنکه از اولیاء حق است ، ثنای کسی را نگویند. مابندگانی هستیم که هیچ نداریم و هیچ نیستیم و هر چه هست قدرت الهی است ... همه چیز را از خدا بدانید ما بنده ضعیفی هستیم که هیچ نیستیم ، هرچه هست او هست و هرچه داریم از او داریم [1].(لذا) کسانی که با خدا باشند، توجه به خدا و ایمان به خدا داشته باشند، خداوند آنها را از تمام ظلمت ها، از تمام تاریکی ها خارج می کند و به حقیقت نور می رسند.ایمان به خدا نور است . ایمان به خدا باعث می شود که تمام تاریکی ها از پیش پای مؤ منین برداشته بشود، ایمان به خدا باعث می شود که مؤ منین در نور خدا غرق شوند. ظلمت های استبداد، ظلمت های اختناق ، ظلمت های وابستگی به غیر، ظلمت های ظلم ، مؤمنین از این ظلمت ها نجات پیدا می کنند. کسانی که به خدا توجه دارند و مقصد آن ها مقصدالهی است ، از تمام انواع ظلمات ، ظلمات مادی ، ظلمات معنوی نجات پیدا می کنند و در دریای نور غرق می شوند[2].

    منبع :
  • صحیفه نور ، حضرت امام خمینی (ره)
    پی نوشت:
  • [1] ‌.‌‌- ‌صحیفه‌ ‌نور،‌ ‌جلد‌ ‌‌8،‌ ‌صفحه‌ ‌‌195‌‌ ‌و‌ ‌‌196‌
  • [2] ‌.‌‌- ‌صحیفه‌ ‌نور،‌ ‌جلد‌ ‌‌6،‌ ‌ص‌ ‌‌91‌

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

احکام محرم و نامحرم

No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)5

جناب آقای مصطفی حسنی نقل کردند:هنگامیکه آقای مجتهدی در منزل آقای حاج فتحعلی اقامت داشتند، جهت دیدار از ایشان با عده ای از دوستان به قزوین سفر کردیم و به عنوان هدیه قالیچه ای که بر روی آن نام مبارک «یا قائم آل محمد» نقش بسته بود را به همراه خود بردیم. هنگامی که خدمت آقا رسیده و قالیچه را تقدیم نمودیم ایشان با ادب و احترام خاصی قالیچه را بوسیده و حکایتی را در خصوص اسم اعظم پروردگار بیان فرمودند.
No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
Powered by TayaCMS