دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آدم ربائی قانونی ABDUCTION

No image
آدم ربائی قانونی ABDUCTION

آدم ربائی که تا اوائل سال 1992 یک جرم جنائی به شمار می‌آمد و جائی در فرهنگ سیاسی نداشت، با تصمیم مورخ 15 ژوئن 1992 (25 خرداد 1371) دیوانعالی کشور آمریکا به فرهنگ لغات و اصطلاحات سیاسی افزوده شده و از نظر آمریکائی‌ها، در مواردی که مصالح آمریکا ایجاب می‌کند یک عمل مشروع و قانونی است!

این رأی دیوان عالی کشور آمریکا، در نتیجۀ اعتراض دولت مکزیک به ربودن یک پزشک مکزیکی در خاک آن کشور و بردن وی برای محاکمه در آمریکا، صادر گردید. عالی‌ترین مرجع قضائی آمریکا با اکثریت 6 رأی در مقابل 3 رأی مخالف نظر داد که مقامات دولت آمریکا می‌توانند هر یک از اتباع خارجی را که مرتکب جرمی علیه منافع آمریکا یا اتباع آمریکا شده‌اند از هر نقطه‌ای از جهان ربوده و برای محاکمه به آمریکا ببرند. این حکم حتی کشورهائی را که آمریکا با آنها قراردادهائی دربارۀ استرداد مجرمین امضاء کرده، و مکزیک یکی از آن‌ها است، شامل می‌گردد.

این رأی دیوانعالی کشور آمریکا، که یکی از سه قاضی مخالف آن را وحشت انگیز و شرم آور خوانده، در محافل بین‌المللی و حتی کشورهای دوست و متحد آمریکا نیز با مخالفت‌های شدیدی روبرو شده و مطبوعات و مقامات رسمی کشورهای اروپای غربی آن را ناقض حقوق بین‌المللی خوانده‌اند. یک مجلۀ عربی نیز لیستی از کسانی که از نظر آمریکائی‌ها مرتکب جرائمی شده و باید در دادگاه‌های آمریکا محاکمه شوند، منتشر کرده و می‌نویسد پس از رأی اخیر دیوان‌عالی کشور آمریکا ممکن است اقداماتی برای ربودن آن‌ها به عمل آید. در این لیست نام عده‌ای از مقامات سابق ایرانی نیز که به نظر آمریکائی‌ها در گروگان‌گیری و عملیات تروریستی شرکت داشته‌اند دیده می‌شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
No image

شیوه‏ هاى نوین بیان احکام

در این بخش به شیوه‏ هاى نوین بیان احکام در جهت آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)1

جت الإسلام دکتر محمد هادی امینی، فرزند برومند مرحوم آیت الله علامه امینی صاحب کتاب نفیس «الغدیر» نقل کردند:در سال 1349 هـ ش پس از وفات مرحوم پدرم علامه امینی، به خاطر تألیف و نشر کتابی به نام «قهرمان فخر» که در آن مطالبی بر ضد حزب بعث درج شده بود؛ دولت عراق تصمیم به جلب و محاکمه من گرفت.لذا مجبور به ترک نجف اشرف و عازم ایران شدم و در تهران اقامت گزیدم.
No image

احکام بلوغ دختران

Powered by TayaCMS