دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

باب استجابت دعا

No image
باب استجابت دعا

حضرت موسي(ع) بر مردي گذشت، در حالي که دستش را به سوي آسمان بلند کرده بود و خدا را دعا مي کرد (و طلب حاجت مي نمود.) سپس براي انجام کار خود يک هفته غايب شد، بعد که برگشت، باز آن مرد دستش همچنان به سوي آسمان بلند بود و دعا مي کرد، موسي(ع) گفت: اي خداي من! اين بنده تو است که دستش را به سوي تو بلند نموده و حاجتي از تو مسئلت مي نمايد، و از تو طلب مغفرت مي کند از يک هفته پيش و تو برايش استجابت ننموده اي.

خداوند به حضرت موسي(ع) وحي کرد: اي موسي! اگر او، آن اندازه مرا بخواند که دستانش بيفتد و يا قطع شود، و يا زبانش بند بيايد، باز دعايش را اجابت نخواهم کرد تا از دري به سوي من بيايد که امرش نموده ام. (و آن باب پيامبران و اوصياي خداوند است). (1)

1- سخن خدا «کليات احاديث قدسي» آيت الله سيدحسن شيرازي، ص 135

روزنامه كيهان، شماره 21102 به تاريخ 18/4/94، صفحه 6 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

احکام محرم و نامحرم

No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)5

جناب آقای مصطفی حسنی نقل کردند:هنگامیکه آقای مجتهدی در منزل آقای حاج فتحعلی اقامت داشتند، جهت دیدار از ایشان با عده ای از دوستان به قزوین سفر کردیم و به عنوان هدیه قالیچه ای که بر روی آن نام مبارک «یا قائم آل محمد» نقش بسته بود را به همراه خود بردیم. هنگامی که خدمت آقا رسیده و قالیچه را تقدیم نمودیم ایشان با ادب و احترام خاصی قالیچه را بوسیده و حکایتی را در خصوص اسم اعظم پروردگار بیان فرمودند.
No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
Powered by TayaCMS