دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بررسی علمی نجاست الکل از سوی طلاب غیرایرانی

No image
بررسی علمی نجاست الکل از سوی طلاب غیرایرانی حجت الاسلام محسن عمیق، معاون پژوهشی مدرسه عالی فقه و اصول قم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: در نشستی علمی طلاب و فضلای غیرایرانی مساله فقهی نجاست الکل را مورد بررسی قرار می‌دهند.
وی با بیان این‌که این نشست علمی روز پنجشنبه،‌پانزدهم آذرماه از ساعت 10 تا 12 صبح در سالن اجتماعات مدرسه عالی فقه و اصول قم به همت گروه فقه عبادی این مدرسه برگزار می شود،‌ خاطر نشان کرد: در این نشست حجت الاسلام فروزان‌فر از اساتید حوزه علمیه سخنرانی خواهند کرد و در ادامه با حضور وی و حجت الاسلام نیازی از اساتید حوزه علمیه قم میزگردی برگزار می‌گردد و به پرسش های طلاب همچنین پاسخ خواهند گفت.
حجت الاسلام عمیق برگزاری نشست‌های علمی را برای طلاب مفید ارزیابی کرد و افزود: براساس برنامه‌های آموزشی این مدرسه علمیه گروهای علمی هر دوهفته یکبار نشست‌های علمی را با حضور کارشناسان و متخصصان برگزار می‌کنند که نشست این هفته به همت گروه فقه‌ عبادی برگزار می‌گردد.
وی با اشاره به این که در مدرسه عالی فقه و معارف اسلامی هشت گروه علمی به‌ موضوعات مورد نیاز روز جامعه می‌پردازند،‌ خاطر نشان کرد: برپایی نشست‌های علمی برای طلاب غیرایرانی موجب رشد و بالندگی و همچنین ایجاد انگیزه در پایان‌نامه ها شان می‌شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

نحوه های مختلف شـروع کلاس توسط مربی

در این بخش "شـروع ها" در جهت آموزش کلاسداری مطرح می شود.
No image

احکام بلوغ دختران

No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)1

جت الإسلام دکتر محمد هادی امینی، فرزند برومند مرحوم آیت الله علامه امینی صاحب کتاب نفیس «الغدیر» نقل کردند:در سال 1349 هـ ش پس از وفات مرحوم پدرم علامه امینی، به خاطر تألیف و نشر کتابی به نام «قهرمان فخر» که در آن مطالبی بر ضد حزب بعث درج شده بود؛ دولت عراق تصمیم به جلب و محاکمه من گرفت.لذا مجبور به ترک نجف اشرف و عازم ایران شدم و در تهران اقامت گزیدم.
No image

مسابقات عملى (میان پرده ‏ها)

در این بخش به مسابقات عملى (میان پرده‏ ها) در آموزش کلاسداری پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS