دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تحقق عدالت در همه ابعاد

No image
تحقق عدالت در همه ابعاد

فضيل نقل مي کند: از امام صادق(ع) شنيدم که فرمود: آن گاه که قائم(ع) ما قيام مي کند، آزار و اذيت هايي که از سوي مردم نادان به او مي رسد بيشتر از آزارهايي است که نادانان جاهليت نسبت به رسول خدا(ص) روا مي داشتند. از حضرت پرسيدم: چگونه؟ فرمود: پيامبر(ص) در حالي به پيامبري برگزيده شد که مردم سنگ و چوب هاي تراشيده شده را پرستش مي کردند، اما قائم ما در حالي قيام مي کند که هر کس (مطابق رأی و نظر خودش) کتاب خدا را تأويل مي کند و (با تأويل و تفسير خود) عليه امام(ع) استدلال مي کند. (امام صادق(ع) سپس فرمود:) به خدا سوگند (قائم) عدالت خود را همانند گرما و سرما در خانه‌های مردم جای می دهد (و کسی را يارای گريز از عدالت وی نيست). (1)

1- بحارالانوار، ج 52، ص 362

روزنامه كيهان، شماره 21071 به تاريخ 10/3/94، صفحه 6 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

اهميت حق الناس

No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)5

جناب آقای مصطفی حسنی نقل کردند:هنگامیکه آقای مجتهدی در منزل آقای حاج فتحعلی اقامت داشتند، جهت دیدار از ایشان با عده ای از دوستان به قزوین سفر کردیم و به عنوان هدیه قالیچه ای که بر روی آن نام مبارک «یا قائم آل محمد» نقش بسته بود را به همراه خود بردیم. هنگامی که خدمت آقا رسیده و قالیچه را تقدیم نمودیم ایشان با ادب و احترام خاصی قالیچه را بوسیده و حکایتی را در خصوص اسم اعظم پروردگار بیان فرمودند.
No image

احکام حدود

در این بخش به بیان حدودی مانند حد زنا، انواع حد زنا،حدّ لواط، مقدار حدّ لواط،حدّ مساحقه،حد قيادت، حدّ قذف در موضوع روش بیان احکام پرداخته شده است.
No image

احکام محرم و نامحرم

Powered by TayaCMS