دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

روش تعامل با مردم

No image
روش تعامل با مردم

روش و اخلاق حضرت رسول اکرم(ص) در خارج ازمنزل اين بود که زبان خود را از غير سخنان لازم باز مي داشت و با مردم انس مي گرفت و آنان را از خود دور نمي کرد، بزرگ هر قومي را گرامي مي داشت و آن را بر ديگران حاکم مي ساخت، هميشه از مردم برحذر بود و خود را حفظ مي کرد و مي پائيد، بدون آنکه صورت از آنان بپيچد و يا بدخلقي کند، از اصحاب خود تفقد و دلجويي به عمل مي آورد و از مردم حالشان را مي پرسيد و هر کار نيکي را تحسين و تقويت مي کرد و هر کار زشتي را تقبيح مي نمود و کوچک مي شمرد و در همه امور ميانه رو بود، گاهي افراط و گاهي تفريط نمي کرد، از کار مردم غفلت نمي نمود مبادا آنان منحرف شوند و درباره حق کوتاهي نداشت و از آن هم تجاوز نمي کرد، اطرافيان آن حضرت از نيکان بودند و برترين آنان نزدش کساني بودند که مردم را بيشتر نصيحت کنند و بزرگترين ايشان کساني بودند که درباره برادران ديني بيشتر مواسات و خيرخواهي داشته باشند. (1) از انس بن مالک روايت شده که مرد اعرابي با رسول اکرم(ص) برخورد کرد و عباي آن حضرت را شديدا کشيد تا جايي که من ديدم به کنار گردن رسول الله اثر گذاشت، آنگاه گفت: اي محمد دستور بده از مال خدا که نزدت موجود است به من بدهند، حضرت رسول با خنده متوجه او شد و دستور داد به او چيزي بدهند.(2)

    ________________________

    1- معاني الاخبار، ج 1، ص 8 2- بحار الانوار، ج 16، ص 230

 

             روزنامه كيهان، شماره 21058 به تاريخ 24/2/94، صفحه 6 (معارف)

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

مطلب مکمل

کتاب سازمان‌های مردم نهاد

کتاب سازمان‌های مردم نهاد

هدف کلی این تحقیق استخراج راهکارهای ممکن در ایجاد و تقویت زمینه‌های لازم نظارت سازمان‌های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام دینی است؛ اهداف فرعی این تحقیق عبارتنداز: ترسیم وضعیت موجود سازمان‌های غیر دولتی فعال در حوزه فرهنگی‌دینی، شناخت نوع رابطه دولت و سازمان‌های غیر دولتی فعال در حوزه فرهنگی دینی در نظارت بر تبلیغ و ترویج پیام های دینی، شناخت نوع رابطه سازمان‌های غیر دولتی در امر نظارت بر تبلیغ و ترویج پیام‌های دینی با یکدیگر، شناخت موانع موجود در نظارت سازمان‌های غیر دولتی بر تبلیغ و ترویج پیام‌های دینی است.

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

اهميت حق الناس

No image

احکام بلوغ دختران

No image

شيخ جعفر مجتهدي (ره) 9

روزی در فصل زمستان هنگام خروج از منزل از شدت سرما دو عبا بر دوش انداختم در بین راه به سیدی از دوستان برخورد نموده و پس از اینکه مقداری از مسیر را با ایشان طی کردم متوجه شدم که از سرما بخود می لرزد، فوراً یکی از آن دو عبا را که بر دوشم بود و تازه تهیه کرده بودم به ایشان دادم.
No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)8

جناب مجتهدی در مورد عظمت معنوی جناب حافظ برای استاد مجاهدی نقل کرده اند :روزی مأمور شدم تا به اصفهان رفته و به مدت یک هفته مرکب یکی از روضه خوان های اهل بیت را تر و خشک کنم! ایشان می فرمودند:بعد از اتمام ماموریت ، از خانه که بیرون آمدم، مأموریت دیگری به من محول شد که بایستی به شیراز می رفتم. وقتی به دروازه قرآن شیراز رسیدم، نوری مرا تا حافظیه همراهی کرد.
Powered by TayaCMS