دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

طرح ختم نهج البلاغه در 120روز

No image
طرح ختم نهج البلاغه در 120روز
مسئول بسیج مدرسه علمیه خوهران الغدیر از اجرای طرح ختم نهج البلاغه در 120 روز از سوی بانوان طلبه این مدرسه علمیه خبر داد.
خانم میرمهتابی، مسؤول بسیج مدرسه علمیه خوهران الغدیر تهران درشانزدهمین نمایشگاه قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به اینکه نهج البلاغه از سوی بسیاری از غیر شیعیان مطالعه می شود، اظهار داشت: این کتاب ارزشمند همانند قرآن باید دست کم سالی یک بار خوانده شود و از این قرآن ناطق بهره برداری مناسب شود.
وی با اشاره به  اجرای طرح ختم نهج البلاغه در 120 روز از سوی بانوان طلبه این مدرسه علمیه گفت: علاقه‌مندان می‌توانند در مدت صد و بیست روز با مطالعه شبی دو صفحه از نهج‌البلاغه، در این طرح شرکت کنند.
وی با اشاره به سال نوآوری و شکوفایی، خاطرنشان کرد: محجوریت نهج‌البلاغه در میان مردم سبب ارایه این طرح ابتکاری از سوی واحد فرهنگی مدرسه علمیه خواهران الغدیر شد.
مسؤول غرفه مدرسه الغدیر از طرح ختم صحیفه سجادیه در آینده نزدیک خبر داد.
گفتنی است، برنامه طرح ختم 120 روزه نهج البلاغه در مدرسه علمیه الغدیر واقع در تهران ـ خیابان هفده شهریور ـ خیابان عبدالرضا شیرازی (آبشار سابق) ـ کوچه لواسانی به علاقه‌مندان ارائه می‌شود.
 
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

اهميت حق الناس

No image

احکام بلوغ دختران

No image

شيخ جعفر مجتهدي (ره) 9

روزی در فصل زمستان هنگام خروج از منزل از شدت سرما دو عبا بر دوش انداختم در بین راه به سیدی از دوستان برخورد نموده و پس از اینکه مقداری از مسیر را با ایشان طی کردم متوجه شدم که از سرما بخود می لرزد، فوراً یکی از آن دو عبا را که بر دوشم بود و تازه تهیه کرده بودم به ایشان دادم.
No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)8

جناب مجتهدی در مورد عظمت معنوی جناب حافظ برای استاد مجاهدی نقل کرده اند :روزی مأمور شدم تا به اصفهان رفته و به مدت یک هفته مرکب یکی از روضه خوان های اهل بیت را تر و خشک کنم! ایشان می فرمودند:بعد از اتمام ماموریت ، از خانه که بیرون آمدم، مأموریت دیگری به من محول شد که بایستی به شیراز می رفتم. وقتی به دروازه قرآن شیراز رسیدم، نوری مرا تا حافظیه همراهی کرد.
Powered by TayaCMS