دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

همایش «خرد» برگزار می شود

No image
همایش «خرد» برگزار می شود
همایش "خرد" از سوی انجمن فیلسوفان مسیحی طی روزهای هفتم و هشتم فروردین‌ماه سال آتی در ماساچوست امریکا برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، این همایش با هدف بررسی ابعاد معرفتی و فلسفی خرد و ارتباط آن با تفکر فلسفی برگزار می‌شود.
ابعاد معرفتی و فلسفی خرد ارتباط نزدیکی با تفکر فلسفی دارد. موضوع خرد انعکاسی از تفکر و فعالیت فلسفی است. اهمیت این موضوع در شیوه تفکر فلسفی در میان کودکان نیز حائز اهمیت است.
الهیات فلسفی، رستگاری شناسی و الهیات مسیحی از جمله محورها و موضوعاتی است که در این همایش مورد بررسی قرار می‌گیرد.
 
خرد یک مفهوم عقلانی است اما کارکردهای عملی نیز دارد. این مساله مورد توجه فیلسوفان مسیحی قرار گرفته است.
 
دکتر استیون ایوانس و دکتر لیندا زاگبسکی از دانشگاه اکلاهاما از سخنرانان این همایش هستند.
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

موتور های جستجوگر

در این بخش انواع موتور های جستجوگر در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.
No image

آشنایی بانرم افزارها و سایت های فرهنگی تبلیغی

امروزه در فعالیت های فرهنگی تبلیغی از نرم افزارهای بسیار زیادی می توان بهره گرفت از آن جایی که این نرم افزارها از نظر دسته بندی موضوعی و مخاطب متفاوت می باشند ، نرم افزارهای زیربه عنوان نمونه ای که می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای طلاب ارجمند و مبلغان عزیز باشد معرفی می گردد.
No image

معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت

در این بخش به معرفی نرم افزارهای مورد استفاده در اینترنت در راستای بیان روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

گوگل پک (Google Pack )

در این بخش به موضوع "گوگل پک (Google Pack )" در مبحث روش تحقیق و منبع شناسی پرداخته شده است.
No image

قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی

در این بخش قابلیتهای فرد با سواد اطلاعاتی در موضوع روش تحقیق و منبع شناسی ارائه شده است.

پر بازدیدترین ها

No image

اهميت حق الناس

No image

احکام بلوغ دختران

No image

شيخ جعفر مجتهدي (ره) 9

روزی در فصل زمستان هنگام خروج از منزل از شدت سرما دو عبا بر دوش انداختم در بین راه به سیدی از دوستان برخورد نموده و پس از اینکه مقداری از مسیر را با ایشان طی کردم متوجه شدم که از سرما بخود می لرزد، فوراً یکی از آن دو عبا را که بر دوشم بود و تازه تهیه کرده بودم به ایشان دادم.
No image

شيخ جعفر مجتهدي(ره)8

جناب مجتهدی در مورد عظمت معنوی جناب حافظ برای استاد مجاهدی نقل کرده اند :روزی مأمور شدم تا به اصفهان رفته و به مدت یک هفته مرکب یکی از روضه خوان های اهل بیت را تر و خشک کنم! ایشان می فرمودند:بعد از اتمام ماموریت ، از خانه که بیرون آمدم، مأموریت دیگری به من محول شد که بایستی به شیراز می رفتم. وقتی به دروازه قرآن شیراز رسیدم، نوری مرا تا حافظیه همراهی کرد.
Powered by TayaCMS