دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

روز خروش علیه سازش

همزمان با سومین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس، فردا برگی دیگر از نمایش عزت و اقتدار و اتحاد جهان اسلام در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و انتفاضه جانانه مردمان سرزمین زیتون ورق می خورد و ایران اسلامی نیز حماسه شکوه و استقامت را در سال اتحاد و انسجام اسلامی برای جهانیان به تصویر می کشد.
روز خروش علیه سازش
روز خروش علیه سازش

فردا همه می آیند ، روز خروش علیه سازش

همزمان با سومین جمعه ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس، فردا برگی دیگر از نمایش عزت و اقتدار و اتحاد جهان اسلام در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و انتفاضه جانانه مردمان سرزمین زیتون ورق می خورد و ایران اسلامی نیز حماسه شکوه و استقامت را در سال اتحاد و انسجام اسلامی برای جهانیان به تصویر می کشد.

به گزارش خبرنگار کیهان، این راهپیمایی عظیم که با استقبال گسترده در سراسر جهان اسلام مواجه شده در حالی برگزار می شود که امریکا درصدد تدارک دور جدیدی از روند سازش با مشارکت برخی کشورهای عربی است. مقام های امریکایی ظرف ماه های گذشته سفرهای متعددی به منطقه داشته اند و هدف از تمامی این سفرها هم متقاعد کردن سران برخی کشورهای عربی برای حضور در نشست اوایل سال آینده میلادی در واشنگتن اعلام شده است. اگر چه برخی اعراب پذیرفته اند در این نشست شرکت کنند اما مخالفت روزافزون جهان اسلام شانس موفقیت این نشست را به حداقل مقدار ممکن کاهش داده است.

بسیاری از تحلیلگران منطقه ای عقیده دارند دولت های عربی در حالی که بیش از هر زمان دیگری مقبولیت مردمی خود را از دست داده اند توان آنرا نخواهند داشت که با امریکا وارد یک معامله موفق بر سر اسرائیل شوند. به علاوه راهپیمایی فردا علامتی مهم خواهد بود از اینکه امریکا در کاستن از حساسیت جهان اسلام نسبت به صهیونیسم ناکام مانده است. اگر چه امریکایی ها تلاش های فراوانی انجام داده اند که ایران را به جای اسرائیل به عنوان یک تهدید منطقه ای مطرح کنند اما راهپیمایی وسیع در جهان اسلام به مناسبت روز قدس نشان خواهد داد جهان اسلام همچنان صهیونیسم را بزرگترین دشمن خود می داند.

بنا بر این گزارش همزمان با ایام سوگواری شهادت اسوه عدل و شجاعت، حضرت علی(ع) و هنگامه مناجات با پروردگار در شب های قدر و در آستانه روز جهانی قدس، نهادها، وزارتخانه ها، تشکل های دولتی و غیر دولتی، مجامع علمی دانشگاهی و حوزوی، احزاب و اشخاص حقیقی و حقوقی در بیانیه های جداگانه ای ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس از ملت شریف و همیشه در صحنه ایران اسلامی برای حضوری گسترده و صف آرایی دشمن شکنی دیگر در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کردند تا در برابر چشم میلیون ها انسان در سراسر کره خاکی با مشت هایی گره کرده فریاد برآورند که قدس و فلسطین دیگر تنها نیست چرا که همراهی آگاهانه چشم های بیدار جهانیان به قدرت و طنین فریاد مظلومان تحت اشغال افزایش یافته و هیمنه پوشالی صهیونیسم به لرزه افتاده است.

در این اطلاعیه ها با تاکید بر حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس، به مقاومت جانانه مردم بی دفاع فلسطین اشغالی در برابر اشغالگران اشاره شده و با اعلام انزجار از ددمنشی های رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان بین المللی آنها، تنها راه نجات قدس شریف از چنگال اشغالگران مقاومت تا پیروزی نهایی عنوان شده است.

دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، جمعیت دفاع از ملت فلسطین، جمعیت مستقل ایران اسلامی، سازمان پزشکی قانونی کشور، حزب تمدن اسلامی، حزب موتلفه اسلامی، مجمع نیروهای خط امام(ره)، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران، سازمان تبلیغات اسلامی، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، بسیج دانشجویی، حوزه علمیه قم، مجمع تقریب مذاهب اسلامی، انجمن کلیمیان تهران، بسیج فرهنگیان، سازمان ملی جوانان، استانداری تهران، بنیادمستضعفان انقلاب اسلامی، جمعیت حامیان آزادی قدس شریف، حزب اعتدال و توسعه، نیروی مقاومت بسیج، جمعیت زنان انقلاب اسلامی، مرکز جهانی علوم اسلامی، جامعه روحانیت مبارز تهران، عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، و بسیاری از نهاد ها و تشکل های دولتی و غیر دولتی از جمله وزارتخانه ها در بیانیه های خود ضمن تاکید بر توجه بیشتر دنیای اسلام به مساله فلسطین خواستار حضور گسترده ملت ایران در راهپیمایی روز جهانی قدس شدند.

بنا بر این گزارش مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در بیانیه خود آورده است: امروز اگر مسلمانان جهان ید واحده شوند و اختلاف مذهب را کنار بگذارند و برای دفاع از حریم اسلام، قرآن و کعبه و همه مقدسات اسلامی بکوشند، هرگز چند میلیون صهیونیست که از نقاط مختلف جهان جمع آوری شده اند، نمی توانستند قبله اول مسلمین (بیت المقدس) را اشغال نموده و در بین مسلمین تفرقه و جدایی بیندازند. در این اطلاعیه تاکید شده است: روز قدس روز حمایت از مردم فلسطین و تلاش در جهت آزادی مسجدالاقصی از یوغ صهیونیست ها است. روز قدس روز مبارزه با خط سازش و مقابله با استکبار جهانی است.

همچنین انجمن کلیمیان تهران در بیانیه ای اعلام کرد: روز قدس روز همبستگی مسلمانان و مردم شرافتمند جهان در دفاع از شهر قدس و حقوق مردم مظلوم فلسطین است.

به گزارش خبرنگار ما در این بیانیه آمده است: جامعه کلیمیان ایران با بزرگداشت روز جهانی قدس به ندای رهبر کبیر انقلاب امام راحل و مقام معظم رهبری گوش فرا می دهد و قداست قدس، شهر ادیان الهی، شهر صلح و برادری، شهر توحید و شهر مقدس خداوند را گرامی می دارد. کلیمیان ایران به مانند سال های گذشته با پایبندی کامل به اصول مقدس یهودیت، همبستگی خود را با ملت مقاوم فلسطین اعلام می کنند.

بنا بر این گزارش کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین نیز در بیانیه ای با تاکید بر اینکه روز جهانی قدس سال 1386 در حالی بر پا می شود که حقانیت آشکار مردم مسلمان و مظلوم فلسطین به درخشندگی آفتاب روز به روز بر همگان آشکارتر شده و توطئه های آمریکای و استکبار صهیونیستی علیه ملل ستمدیده و مظلوم جهان، به ویژه مردم مسلمان منطقه خاورمیانه برملامی شود، آورده است: هم اکنون تمام مردم جهان منظر رسوای دموکراسی غرب را در دانشگاه کلمبیا مشاهده می کنند که چگونه با تمام ابزارهای صهیونیستی به جنگ عزت و اقتدار و منطق اسلامی آمده بود و در این هماورد با زبونی افزون از گذشته به خاک مذلت و بی آبرویی نشست.

نویسندگان این بیانیه افزوده اند: سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی، مصداق زیبایی دیگری در این ایام پیدا کرد و همانا تعیین روز قدس یک هفته جلوتر از موعد مقرر جهت یکپارچه کردن اراده همه ملت ها در خروش علیه صهیونیان بود تا ان شاء الله منجر به عیدی همراه با سربلندی و موفقیت برای مبارزان آرمان آزادی قدس شریف در پایان ماه مبارک رمضان باشد.

همچنین در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور آمده است: روز قدس، روز رژه سپاهیان اسلام در برابر چشمان حیرت زده ی مستکبرین جهان، روز نمایش اتحاد و همبستگی جهان اسلام در مقابل نمادهای کفر و استکبار دوران معاصر و روز برائت از استکبار و اعلام نفرت عمومی ملل مسلمان و همه آزادگان جهان از رژیم تروریست و اشغالگر قدس و حامی آن شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار است که درتوحش و درنده خویی روی هیتلرها و چنگیزها را سفید کرده اند.

بنا بر این گزارش در مراسم فردا که از ساعت ده صبح در دانشگاه تهران آغاز می شود، دکتر احمدی نژاد، رییس جمهوری اسلامی ایران پیش از خطبه ها به ایراد سخن می پردازد و نماز جمعه نیز به امامت آیت الله هاشمی رفسنجانی، رییس مجلس خبرگان اقامه می شود.

سفیر فلسطین: رژیم صهیونیستی بزودی نابود خواهد شد

سفیر فلسطین در تهران گفت: فلسطین سرانجام به آغوش امت اسلامی باز خواهد گشت و رژیم صهیونیستی، این دشمن بشریت بزودی نابود خواهد شد.

زواوی افزود: امروزه همه گروههای فلسطینی در این مبارزات سهیم هستند و در این حرکت جهادی همه ما فلسطینی ها برای باز پسگیری کشورمان تلاش داریم و امیدواریم که محقق شود. سفیر فلسطین در تهران با اشاره به کنفرانس صلح پائیز گفت: سالهاست ما با این طرح ها آشنا هستیم اما هیچ منافعی برای ملت فلسطین ندارد، بوش خواستار ایجاد یک کشور مستقل شده است گرچه باور نداریم، اما گوش می کنیم. وی در ادامه افزود:ما به کمتر از پایتختی قدس شریف راضی نخواهیم شد و کسی که کشورش را از یاد ببرد حق زندگی ندارد، فلسطین متعلق به همه کشورهای اسلامی است و همه در مورد سرنوشت آن حق اظهار نظر دارند. زواوی در پایان افزود:قیام مردم فلسطین که 5 دهه است شروع شده باید ادامه پیدا کند تا به آزادی برسیم ان شاءالله شاهد تحقق ایده امام راحل مان باشیم.

خاتمی:با حضور در راهپیمایی روز قدس نفرت خود را از ظلم و بیداد نشان دهیم

سید محمد خاتمی رییس جمهور سابق کشورمان با تاکید بر حضور مردم در راهپیمایی روز قدس گفت: اگر دست ما کوتاه است که بتوانیم کار بزرگتری برای این ملت انجام دهیم و اگر امروز این سازمان های بین المللی به داد این ملت مظلوم نمی رسند، فریاد خود را بلند کنیم و صدای افکار عمومی را به نفع این ملت مظلوم بلندتر اعلام کنیم. در خیلی از کشورها محدودیت وجود دارد اما در ایران که به برکت ایران اسلامی این محدودیت نیست لازم است با همه وجود تعهد دینی، اسلامی، ملی و انقلابی خود را با ابراز انجار از ستمگران و ابراز ناراحتی از اختلافات درونی فلسطین نشان دهیم و انشاءالله با شور و اشتیاق در روز قدس شرکت می کنیم.

کروبی: مقاومت مردم فلسطین موجب شد همه برتشکیل دولت فلسطین تاکید کنند

حجت الاسلام و المسلمین کروبی با تاکید بر اینکه یکی از آرمانهای امام (ره) آزادی فلسطین بوده است، اظهار داشت: فداکاری و مقاومت مردم فلسطین باعث شد که همه دنیا حتی استکبار، آمریکا و اروپایی ها نیز بر تشکیل دولت فلسطین تاکید کنند. وی گفت: انشاالله همه در راهپیمایی روز قدس شرکت کرده و این راه را ادامه داده تا پیروزی حاصل شود و از همه فلسطینی ها انتظار داریم که اختلافات را کنار گذاشته و با پشتیبانی مسلمانان برای احقاق حقوق از دست رفته شان کوشش کنند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رزق حلال

رزق حلال

امام صادق (ع) قرمودند: «ترک یک لقمه‌ حرام‌ نزد خدا، محبوب تر است از هزار رکعت نماز مستحبی.» (بحار الأنوار (ط ـ بیروت)، ج‌90، ص373)
نفاق

نفاق

امیرالمؤمنین علی (ع):«از نفاق دوری کن، به درستی که فرد دو رو نزد خداوند متعال دارای جایگاه و منزلت نیست.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌2، ص304)
عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

عفت در کلام امیرالمومنین(ع)

حضرت علی(ع) فرمودند: «هرکس اعضا و جوارح خویش را از حرام بازدارد، اخلاقش نیکو می گردد.» (شرح آقا جمال خوانساری بر غررالحکم و دررالکلم، ج‌5، ص432).
دوری از موضع تهمت

دوری از موضع تهمت

امام صادق (ع) فرمودند: هرگاه مؤمن به برادر [دینی] خود تهمت بزند، ایمان در قلب او از میان می‌رود، هم چنان که نمک در آب، ذوب می‌شود. (مشکاةالأنوار فی غررالأخبار، طبرسی، علی بن حسن، ص319)
قناعت

قناعت

حضرت علی (ع) فرمودند: «به جستجوی بی‌نیازی برخاستم، آن را جز در قناعت نیافتم؛ همواره قناعت کنید، تا بی‌نیاز باشید.» (جامع الأخبار (للشعیری)، محمد بن محمد،ص123)

پر بازدیدترین ها

No image

قالَ رَسُولُ اللّهِ (صلّى اللّه علیه و آله):«اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً.»

پیامبر اکرم (صلّى اللّه علیه و آله) فرمود: «براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی‌شود.» (جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556)
No image

امام حسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»

«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان می‌چرخد و تا وقتی زندگی‌هاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می‌شوند.»
عن ابی عبد الله (علیه‌السّلام) قال: قال امیرالمؤمنین(ع):«إن الله جمیلٌ یُحِبُّ الجمال، و یُحِبُّ اَنْ یَری اَثَر النِعمة علی عَبْدِه»

عن ابی عبد الله (علیه‌السّلام) قال: قال امیرالمؤمنین(ع):«إن الله جمیلٌ یُحِبُّ الجمال، و یُحِبُّ اَنْ یَری اَثَر النِعمة علی عَبْدِه»

امام صادق (علیه‌السّلام) از جدّ گرامیش علی (علیها‌السّلام) روایت کرده است که فرمود: «خداوند جمیل است و جمال و زیبایی را دوست دارد و همچنین دوست دارد که اثر نعمت‌های خود را در مردم مشاهده نماید» (کافی، ج6، ص 438)
قال علیٌ (علیه‌السّلام): «الفُرصَه تمُّر مرِّ السَحاب فانتَهِزوا فُرَصَ الخَیّر» (نهج‌البلاغه فیض، ص 1086)

قال علیٌ (علیه‌السّلام): «الفُرصَه تمُّر مرِّ السَحاب فانتَهِزوا فُرَصَ الخَیّر» (نهج‌البلاغه فیض، ص 1086)

امام علی (علیه‌السلام) فرمود: «فرصت مانند ابر از افق زندگی می‌گذرد، مواقعی که فرصت‌های خیری پیش می‌آید غنیمت بشمارید و از آن‌ها استفاده کنید»
امام حسین (ع): «اِن لم یکن لکم دین و کنتم لا تخافون المعادَ کونوا احراراً فی دنیا کم»

امام حسین (ع): «اِن لم یکن لکم دین و کنتم لا تخافون المعادَ کونوا احراراً فی دنیا کم»

«ای پیروان آل ابوسفیان، اگر دین ندارید و از معاد نمی‌ترسید، پس در دنیایتان آزاده باشید» (بحارالانوار، ج 45، ص 49)
Powered by TayaCMS