دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بعضی از دوستانم اصرار دارند که ما جوانان باید روابط اجتماعی را رعایت کنیم ولی من چنین اعتقادی ندارم. کدامیک درست است؟

No image
بعضی از دوستانم اصرار دارند که ما جوانان باید روابط اجتماعی را رعایت کنیم ولی من چنین اعتقادی ندارم. کدامیک درست است؟

پرسش:

بعضی از دوستانم اصرار دارند که ما جوانان باید روابط اجتماعی را رعایت کنیم ولی من چنین اعتقادی ندارم. کدامیک درست است؟

پاسخ:

با توجه به اینکه هر انسانی نیازمند این است که در جمع زندگی کند و با انسان‌های دیگر ارتباط داشته باشد، بنابراین می‌باید خود را برای روابط اجتماعی و نحوه برقراری ارتباط با دیگران آماده کند. در روان شناسی دو نوع نیاز روانی برای انسان در نظر می‌گیرند که این نیازها از طریق برقراری ارتباط با دیگران برطرف می‌شود: اول نیاز به «تعلق داشتن» و دوم نیاز به «تحسین و تشویق». این دو نیاز را اطرافیان ما می‌توانند برطرف کنند. ما از یک طرف نیاز داریم به کسانی تعلق داشته باشیم و کسانی نیز به ما متعلق باشند و از سوی دیگر احتیاج داریم توسط دیگران مورد توجه واقع شویم و از طرف آن‌ها تحسین شویم، سایرین نیز نیاز دارند از طرف ما مورد توجه و تحسین واقع شوند. به این ترتیب می‌بینیم که ما ناگزیر از برقراری ارتباط با سایرین هستیم. (و از آن‌جا که چگونگی این ارتباطات را دقیق نمی‌دانیم) می‌باید در مورد (روابطمان با انسان‌های دیگر به خوبی بیندیشیم، مطالعه کنیم و راجع به آن با دیگران مشورت کنیم. به طور مثال در مورد این که با چه کسی دوس شویم، در چه اموری دوستی کنیم، روابطمان با دوست چگونه باشد، روش نگه‌داری دوست و.... باید اطلاعاتی کسب کنیم. (تألیف: دکتر علی اصغر احمدی) منابع: 1)کندوکاو، ص 18.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

پناهنده Refugee

پناهنده Refugee

اصطلاح «پناهنده»، «پناهندگان» و «پناهندگی» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر بسیار متداول بوده و به کرات مورد استفاده قرار گرفته است.
الزام آور Binding

الزام آور Binding

اصطلاح «الزام‌آور» از جمله اصطلاحاتی است که در نظام حقوق بشر در ترکیب‌‌‌‌های مختلفی از جمله «معاهده الزام‌آور»
اعلامیه استقلال Declaration of Independence

اعلامیه استقلال Declaration of Independence

از جمله مهمترین تحولات مربوط به دوران اواخر عصر روشنگری، وقوع حوادث سیاسی و انقلاب‌های حقوق بشری و جنبش‌های آزادی خواهانه‌ای است که دست آوردهای حقوق و آزادی‌های فردی مهمی از آنها ناشی شده است.
No image

پروتکل Protocol

واژه «پروتکل» از جمله واژگانی است که در نام‌گذاری برخی از مهمترین اسناد حقوق بشری متعلق به نظام‌های بین المللی و منطقه‌ای حقوق بشری نیز به  کار گرفته شده است.
پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

پروتکل اختیاری مربوط به میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی

بی‌تردید میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی (1966)

پر بازدیدترین ها

کنوانسیون اروپایی حقوق بشر  ⣬HR)

کنوانسیون اروپایی حقوق بشر (ECHR)

مراد از کنوانسیون اروپایی حقوق بشر که گاهی از آن به اختصار با نام کنوانسیون اروپایی نیز یاد می‌شود، در حقیقت «کنوانسیون اروپایی حمایت از حقوق بشر و آزادیهای اساسی» است که از آن با علایم اختصاری (ECHR) هم در برخی متون یاد می‌شود.
کنوانسیون منع شکنجه و سایر رفتارها و مجازات های ظالمانه، غیر انسانی و تحقیر آمیز  Convention Against Torture and other Cruel, Inhuman or Degrading Treatment or Punishment

کنوانسیون منع شکنجه و سایر رفتارها و مجازات های ظالمانه، غیر انسانی و تحقیر آمیز Convention Against Torture and other Cruel, Inhuman or Degrading Treatment or Punishment

عمل ننگین شکنجه یکی از بارزترین موارد نقض حقوق بشر است که به شدید ترین وجه کرامت انسان را مورد تعرض قرار می‌دهد و در راستای مبارزه با آن اقدامات بین المللی و منطقه‌ای و ملی متعددی تاکنون صورت پذیرفته است.
منشور آفریقایی حقوق بشر و ملت ها ⢯rican charter on Human and peoples Rights)

منشور آفریقایی حقوق بشر و ملت ها (African charter on Human and peoples Rights)

منشور آفریقایی حقوق بشر و ملت‌ها ، از جمله مهمترین اسناد و معاهدات منطقه‌ای حقوق بشری در نظام آفریقایی حقوق بشر به شمار می‌آید که در راستای به رسمیت شناختن هنجارهای حقوق بشری و حمایت و ترویج حقوق بشر و آزادی‌های اساسی در این نظام به تصویب رسیده است.
Powered by TayaCMS