دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشریه انسان شناسی "فرهنگ و انسان" منتشر شد

No image
نشریه انسان شناسی "فرهنگ و انسان" منتشر شد پنجمین شماره از نشریه آموزشی پژوهشی "فرهنگ و انسان" حاوی مطالب انسان شناسی به پیشخوان آمد.
به گزارش خبرگزاری مهر، در این شماره می خوانیم: فرد و جمع در تحلیل کارکردی، ساختار اجتماعی، انسان شناسی زیست بوم شناختی، چرا انسان شناسی در مصر تا این حد با دشواری روبروست؟، دانش و بهداشت سنتی در جستجوی جایگزین، تاریخ قومهای بیابان نشین دشت لوت، آلمانی های آسیای میانه، حرکت چرخشی؛ سفر معنوی دراویش مولوی، مصاحبه با دکتر پرویز ورجاوند و...

برانیسلاو مالینوفسکی، آلفرد ردکلیف، بنجامین ارلف، هانیه شولکامی، آر. برایان فرگوسن، فریده معتکف، سلطانعلی سلطانی بهبهانی، سهیلا شهشهانی و... از نویسندگان این شماره انسان و فرهنگ هستند.
این مجله با جمله ای از آدریان جانسون آغاز شده است: " قرن بیست و یکم قرن انسان شناسی است زیرا در این قرن هیچ رشته ای بهتر از انسان شناسی نخواهد توانست به مردم درباره خودشان و دیگران و اینکه چگونه با یکدیگر زندگی کنند بیاموزد."
یکی از گزارشهای تحلیلی مجله درباره حرکات و آئینهای سماع درویشان است. بنت نیکولایسن - انسان شناس نروژی - ماحصل تحقیقات خود را در ترکیه به صورت مقاله ای درآورده و رضوان صدقی نژاد آن را ترجمه کرده است. در این مطلب مقدمه ای در مورد درویشان و تاریخچه شکل گیری آنان، توصیف آداب و مناسک زیارت و سفر معنوی، دراویش استانبول، تهیه مقدمات اجرای سماع، آماده شدن برای سفر معنوی، فضای اجرا، استقرار مخاطبان و... مدنظر بوده است.
شش ماهنامه "فرهنگ و انسان" به مدیریت و سردبیری سهیلا شهشهانی با بهای 4500 تومان منتشر شده است.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

استغاثه از دیدگاه وهابیت

از موضوعاتی که در طول تاریخ بین همه مسلمانان رایج بوده،موضوع استغاثه و درخواست حاجت از اولیای الهی است که مورد قبول همه مسلمانان (جز وهابیت) می‌باشد که این عمل را مشروع و جایز می‌دانند در حقیقت انسان با استغاثه نمودن، وجود مقدس پیامبر(ص) و ائمه معصومین (ع) را واسطه فیض قرار می‌دهد...
No image

ابن تیمیه

از جمله کسانی که در طول چند قرن اخیر، مورد توجه وهابیون قرار گرفته و برای او ارزش فراوانی قائل شده‌اند؛احمد بن عبدالحلیم معروف به «ابن تیمیه» است.
No image

حصنی دمشقی و نقد ابن تیمیه

همواره نقد شخصیت‌های علمی مذاهب اسلامی به خصوص علمای اهل سنت تاثیر به سزایی در شناخت فرقه وهابیت و بنیانگذار فکری وی یعنی ابن تیمیه دارد در این مقاله به نظر یکی از علمای مذهب شافعی به نام حصنی دمشقی پیرامون ابن تیمیه و فتاوای وی می‌پردازم.
No image

عبدالعزیزبن باز

یکی از علمای وهابیت که نقش مهمی در احیای تفکٌرات، ابن‌تیمیه و شاگردش ابن قیم جوزیه و محمدبن عبدالوهاب داشته است، عبدالعزیز بن باز است که نزد وهابیان به مفتی اعظم مشهور است برای اینکه بیشتر با او آشنا شویم زندگی‌نامه، فعالیت‌ها، فتواها ‌و تفکرات او را مرور می‌کنیم.
No image

محمد ناصر الدین البانی

یکی از علمای معاصر وهابیٌت که در علوم حدیث در بین وهابیٌان دارای شهرت بسزایی است،‌ شیخ محمد ناصرالدین البانی می‌باشد که مورد احترام خاصٌ آن‌ها می‌باشد...

پر بازدیدترین ها

No image

محمد ناصر الدین البانی

یکی از علمای معاصر وهابیٌت که در علوم حدیث در بین وهابیٌان دارای شهرت بسزایی است،‌ شیخ محمد ناصرالدین البانی می‌باشد که مورد احترام خاصٌ آن‌ها می‌باشد...
Powered by TayaCMS