دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کتاب فرهنگنامه تاريخ زندگی پيامبر اعظم(ص)

کتاب فرهنگ‎ نامه جامع تاریخی زندگی و سیره ی آخرین فرستاده‎ی الهی در قالبی جدید راستای آشنایی عموم افراد جامعه با مباحث تاریخی توسط بخش تاریخ فرهنگ نامه علوم انسانی و اسلامی پژوهه تهیه شده است.
کتاب فرهنگنامه تاريخ زندگی پيامبر اعظم(ص)
کتاب فرهنگنامه تاريخ زندگی پيامبر اعظم(ص)

کتاب فرهنگ‎ نامه جامع تاریخی زندگی و سیره‎ی آخرین فرستاده‎ی الهی در قالبی جدید، با عنوان فرهنگ نامه تاریخ زندگانی پیامبر اعظم(ص)در راستای آشنایی عموم افراد جامعه با مباحث تاریخی توسط بخش تاریخ فرهنگ نامه علوم انسانی و اسلامی پژوهه تهیه شده است.

از آنجایی كه هدف از تدوین کتاب فرهنگ نامه‎ ی علوم انسانی و اسلامی در وهله‎ی اول، روان و همه فهم بودن آن برای عموم جامعه، در كنار متقن بودن بر اساس منابع دست اول و معتبر بوده است، در تدوین فرهنگ‎نامه‎ی تاریخ پیامبر اعظم(ص) نیز این امور مدنظر قرار گرفته شد.
طرح و اجرای این مجموعه در سال ۱۳۸۷ش در دستور كار بخش تاریخ قرار داده شد و بعد از مدخل‎یابی و بررسی و تنظیم آنها در سال ۱۳۸۸ به طور رسمی آغاز و بعد از یك سال و نیم كار مستمر در سال ۱۳۸۹ به پایان رسید. مدخل ها توسط نویسندگان متخصص در امر تاریخ اسلام، در ساختار و روشی متفاوت به رشته‎ی تحریر درآمد. بعد از تدوین هر یك از مدخل ها، كار به وسیله‎ی اساتید توانا ارزیابی شده و در وهله‎ی اول جهت ارائه در محیط اینترنت نهایی شد. پس از آن، با ویرایش و بازبینی دوباره جهت چاپ آماده گردید و امروز در دسترس همه علاقه مندان قرار دارد.

مزایای فرهنگ‎نامه‎ی زندگانی پیامبر اعظم(ص)

  1. فرهنگ‎نامه‎ی تاریخ پیامبر اسلام در صدد ارائه‎ی اطلاعات تاریخی به عموم علاقه مندان مباحث تاریخی – با هر رشته و گرایشی – می باشد، از این رو سعی بر این نهاده شده كه مقالات، به صورت مفید، مختصر و به دور از هرگونه تحلیل در گزارشات تاریخی به مخاطبان عرضه شود.
  2. این مجموعه در واقع تاریخی است روشن و گویا از زندگانی پیامبر بزرگ اسلام(ص) كه به اتكاء بزرگ‎ترین مدارك تاریخ اسلام تهیه شده و با قلمی روان و شیوا نگارش یافته است.
  3. در این مجموعه سعی شده است كه با تحریر بیش از ۱۵۰ مدخل، زندگانی رسول خدا(ص) و تعدادی از صحابی ایشان و بخشی حوادث صدر اسلام مورد توجه قرار گیرد.
  4. در تدوین مقالات، سعی شده كه تمامی حوادث و اتفاقات مرتبط با زندگانی پیامبر(ص) به دو صورت مستقل و غیر مستقل(درون مقالات مستقل) مورد بحث قرار گیرد.
  5. از مزایای این مجموعه دسترسی آسان به موضوعات و مدخل های مرتبط با زندگانی پیامبر اكرم(ص) می باشد، كه به ترتیب حروف الفبا نظم یافته است و مخاطب می تواند به آسانی از آن بهره گیرد.
  6. ۶.امتیاز مهم دیگر، ذكر حوادث تاریخ زندگانی پیامبر(ص) بر اساس منابع و مدارك دست اول تاریخی معتبر و به دور از هرگونه افسانه و خرافات می باشد.

جدیدترین ها در این موضوع

No image

استغاثه از دیدگاه وهابیت

از موضوعاتی که در طول تاریخ بین همه مسلمانان رایج بوده،موضوع استغاثه و درخواست حاجت از اولیای الهی است که مورد قبول همه مسلمانان (جز وهابیت) می‌باشد که این عمل را مشروع و جایز می‌دانند در حقیقت انسان با استغاثه نمودن، وجود مقدس پیامبر(ص) و ائمه معصومین (ع) را واسطه فیض قرار می‌دهد...
No image

ابن تیمیه

از جمله کسانی که در طول چند قرن اخیر، مورد توجه وهابیون قرار گرفته و برای او ارزش فراوانی قائل شده‌اند؛احمد بن عبدالحلیم معروف به «ابن تیمیه» است.
No image

حصنی دمشقی و نقد ابن تیمیه

همواره نقد شخصیت‌های علمی مذاهب اسلامی به خصوص علمای اهل سنت تاثیر به سزایی در شناخت فرقه وهابیت و بنیانگذار فکری وی یعنی ابن تیمیه دارد در این مقاله به نظر یکی از علمای مذهب شافعی به نام حصنی دمشقی پیرامون ابن تیمیه و فتاوای وی می‌پردازم.
No image

عبدالعزیزبن باز

یکی از علمای وهابیت که نقش مهمی در احیای تفکٌرات، ابن‌تیمیه و شاگردش ابن قیم جوزیه و محمدبن عبدالوهاب داشته است، عبدالعزیز بن باز است که نزد وهابیان به مفتی اعظم مشهور است برای اینکه بیشتر با او آشنا شویم زندگی‌نامه، فعالیت‌ها، فتواها ‌و تفکرات او را مرور می‌کنیم.
No image

محمد ناصر الدین البانی

یکی از علمای معاصر وهابیٌت که در علوم حدیث در بین وهابیٌان دارای شهرت بسزایی است،‌ شیخ محمد ناصرالدین البانی می‌باشد که مورد احترام خاصٌ آن‌ها می‌باشد...

پر بازدیدترین ها

No image

محمد ناصر الدین البانی

یکی از علمای معاصر وهابیٌت که در علوم حدیث در بین وهابیٌان دارای شهرت بسزایی است،‌ شیخ محمد ناصرالدین البانی می‌باشد که مورد احترام خاصٌ آن‌ها می‌باشد...
Powered by TayaCMS