دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ندبه خوانی زائران ایرانی در صبح جمعه مسجد الحرام

No image
ندبه خوانی زائران ایرانی در صبح جمعه مسجد الحرام زائران ایرانی صبح امروز خانه خدا با زمزمه دعای ندبه در مسجدالحرام تعجیل در ظهور خورشید تابناک کعبه و یگانه منجی عالم بشریت را از خدای بزرگ مسئلت داشتند.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مکه مکرمه ، در اولین جمعه حضور زائران ایرانی در حرم امن الهی، ندای ندبه در فراق خلیفه خداوند، و در حسرت رویت آن طلعت رشیده جان زائران را جلا داد.
چشمان اشکبار عاشقان در جستجوی گل نرگس، به امید عنایت و مرحمتی ، عطر حضور حضرتش را در میان انبوه زائران خانه خداوند، می‌کاوید.
براساس این گزارش، زائران ایرانی که به صورت فردی و یا گروهی از سحرگاه امروز جمعه 16 آذر ماه، در مسجدالحرام حضور یافتند، برای سلامتی حضرت امیرالحاج الاعظم، بقیه الله (ارواحنا لتراب مقدمه فدا) دعا کرده و ظهور حکومت جهانی مهدی آل محمد را از خداوند متعال مسئلت داشتند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

Powered by TayaCMS