دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

صدا و سیما از استعدادهای طلاب استفاده کند.

No image
صدا و سیما از استعدادهای طلاب استفاده کند. آیت‌الله نوری همدانی:
صدا و سیما از استعدادهای طلاب استفاده کند.
حضرت آیت‌الله نوری همدانی، در دیدار معاون ارتباطات صدا و سیما در مجلس شورای اسلامی، گفت: صدا و سیما برای ساختن برنامه‌های محرم و رمضان با حوزه‌های علمیه مشورت کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، 25 اردیبهشت‌ماه در دیدار حجت الاسلام موسوی مقدم، معاون ارتباطات سازمان صدا و سیما در مجلس شورای اسلامی و هیأت همراه، گفت: در زندگی انسان‌ها مؤثرترین بُعد، بُعد فرهنگی است، از این جهت کار شما، بسیار اثرگذار و نقش‌آفرین است.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: تلفیق هنر و مواضع دیگر با دین اسلام کار آسانی نیست.
حضرت آیت الله نوری همدانی ضمن اشاره بر لزوم حفظ آرمان های انقلاب، تصریح کرد: اصل در صدا و سیما، متدینین هستند و بقاء و نگهداری انقلاب متعلق به آنان است؛ هر چند عده‌ای غرب‌زده و بی‌موالات از این ویژگی ناراضی باشند.
این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم، تأکید کرد: برنامه‌های ماه‌های محرم و رمضان بسیار مهم است؛ زیرا مردم در این ایام به تلویزیون روی می‌آورند و شما برای برنامه‌سازی در این مناسبت ها با ما ارتباط برقرار کنید.
این مرجع تقلید تصریح کرد: صدا و سیما می تواند برای برنامه‌سازی ایام محرم و رمضان با ما مشورت کند و بعد برنامه بسازند، نه این که اول برنامه بسازد و بعد از ما نظر بخواهد؛ مثلاً در ساختن فیلم امام رضا(ع) اگر با حوزه علمیه قم مشورت می کردند، قطعاً این فیلم کامل‌تر می‌شد.
سپس وی در مورد اثر گذاری بهتر فیلم امام رضا(ع)، گفت: از قسمت‌های مهم این فیلم، مناظرات امام با مسیحیان، یهودیان و مادیگراها است که اگر به صورت درست و کامل‌تر پخش می‌شد، اثر مطلوب‌تری در این فرقه‌ها می‌گذاشت.
وی با اشاره به خطرناک بودن فرقه صوفیه، گفت: در ایام رمضان، گاهی اوقات به جای تفسیر دعای سحر و دیگر ادعیه ماه مبارک از افرادی، مانند بایزید بسطامی و کرخی تعریف و تمجید می‌شود؛ در حالی که این افراد از فرقه صوفیه هستند.
این استاد عالی خارج فقه حوزه علمیه با اشاره به وجود ذوق‌های مختلفی که در میان طلاب وجود دارد، گفت: صدا و سیما باید از ذوق‌ و استعداد طلاب استفاده کند.
حضرت آیت‌الله حسین نوری همدانی در پایان افزود: فیلم‌هایی چون اصحاب کهف، بسیار خوب هستند و صدا و سیما باید بر اساس قرآن و روایات معصومین(ع)، چنین فیلم هایی را بسازد.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

انسان به طور طبیعی گرایش به کمال و امور کمالی دارد و لذا عشق به زیبایی‌ها و بیزاری از کاستی‌ها و زشتی‌ها در وجود انسان نهادینه شده است.
علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

پرسش: بر اساس آموزه‌های وحیانی چگونه علم آموزی موجبات از بین رفتن فقر و تنگدستی را فراهم آورده و مستوجب تضمین رزق و روزی انسان می‌گردد؟ لطفاً به نحو اجمال پاسخ دهید.
بخل و آثار زیانبار آن

بخل و آثار زیانبار آن

برخی از رفتارهای اجتماعی بیانگر بینش و نگرش افراد است.
انسان از خاک تا افلاک

انسان از خاک تا افلاک

انسان موجودی مرکب است ولی آنچه هویت انسانی را معنا می‌بخشد، بخش معنوی و روحانی اوست که جایگاه خلافت الهی را به همین سبب کسب کرده است؛ زیرا خداوند پس از آنکه در کالبد خاکی انسان روح خویش را دمید و همه صفات خویش را در انسان با تعلیم اسمایی به ودیعت گذاشت، آنگاه بود که فرمان سجده را صادر کرد و از همه ما سوی الله خواست تا بر انسان سجده کنند.
بی احترامی به بهانه رفاقت!

بی احترامی به بهانه رفاقت!

با توجه به اینکه انسان موجودی اجتماعی است و برای ارائه حیات خویش نیاز به ارتباطات در جامعه دارد.

پر بازدیدترین ها

عالم مرگ از نگاه قرآن

عالم مرگ از نگاه قرآن

مرگ حالتی در موجودات است که از مقامی به مقام دیگر در می‌آیند.
مال حرام و آثار حرامخواری

مال حرام و آثار حرامخواری

مال حرام به سبب آنکه تاثیر شگرف منفی در زندگی بشر دارد، یکی از مباحث مهم در فقه زندگی است.
چیستی اخلاق ایمانی

چیستی اخلاق ایمانی

انسان ایمانی، انسان اخلاقی است؛ زیرا بنیاد دین بر اخلاق است و فلسفه و هدف آموزه‌های وحیانی اسلام، تخلق انسان به خلق الله است که از آن به خلق عظیم نیز یاد می‌شود؛ چرا که خداوند انسان را آفرید تا در مقام خلافت الهی قرار گیرد و مظهر رب العالمین شود.
الخیر فی ماوقع

الخیر فی ماوقع

برای خیلی‌ها این پرسش مطرح می‌شود که چرا ما هر گاه با مصیبت و گرفتاری مواجه می‌شویم، و نخستین تحلیل و توصیف ما از آن این است که در آن خیری بوده است؟
Powered by TayaCMS