دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست قرآن و حکومت برگزار شد

No image
نشست قرآن و حکومت برگزار شد
نشست تخصصی "قرآن و حکومت" در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برگزار و طی آن تأکید شد: حیات فارغ از ولایت الهی و انبیا و اوصیا، حیاتی غیر واقعی است.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام دکتر بهجت پور از اساتید عرصه قرآن در نشست قرآن و حکومت که در هفدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن برگزار شد، باتوجه به ویژگیهای حکومت دینی ، این نوع از حکومت را که متأثر از برنامه و روش الهی است ، بهترین الگو برای اداره جامعه دانست.
حجت الاسلام  قوامی نیز به مبانی مشروعیت اشاره کرد و خداوند را مدار و مرکز مشروعیت دانست و تصریح کرد: تنها خداست که بر انسان ولایت دارد وهیچکس جز با داشتن حق ولایت از خدا ، حق حکومت بر انسان را ندارد.
وی با اشاره به برخی آیات قرآن که به ضرورت اطاعت از پیامبران و حضرت رسول تأکید دارند، حیات فارغ از ولایت الهی و انبیاء و اوصیا را حیاتی غیر واقعی دانست .
این پژوهشگر علوم قرآنی با اشاره به آیات قرآنی ، حکومت را امانتی دانست که مردم موظفند آن را به اهلش بسپارند که این اهل همانا پیامبر ، ائمه معصومین و ولی فقیه هستند.
منبع:

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

از نفرين مظلوم بايد ترسيد

No image

بهترين دعا برای والدين

No image

ادب؛ بهترین میراث

No image

امتحان كردن دوست

No image

حقیقتی در مورد نامه اعمال

Powered by TayaCMS